Šavija uložila na hiljade evra u izgled, pa završila u ukrštenici kao "manekenka": Ovo je vrhunac popularnosti

Šavija se javno pohvalila onim što smatra uspehom

  • 0
Nataša Šavija

Nataša Šavija / Foto: ATA images

Nekada su u ukrštenicama bila imena velikih i značajnih ličnosti, a danas su tu i imena domaćih starleta, potpisanih kao - manekenke.

Upravo se to sada dogodilo, pošto je Nataša Šavija, trenutno popularna po objavama na OnlyFans sajtu, gde prodaje materijal u vidu fotografija.

Ona se time javno pohvalila, ne krijući koliko je ponosna.

- Oduvek sam govorila da je vrhunac popularnosti kada završiš u ukrštenici i evo me - napisala je Nataša.

Podsetimo, ova nekadašnja rijaliti učesnica podvrgla se nizu zahvata u poslednje vreme.

Šavija je stavila silikone u grudi, smanjila nos i zategla oči.

- Sada sam prvi put radila grudi, iako su svi mislili da sam imala već silikone, ali ja sam to znala dobro da “nabudžim” push up grudnjacima i umecima. Nisam preterala naravno, volim taj svoj prirodan izgled koji negujem, pa je i veličina u skladu sa tim. Vrlo sam malo korigovala nos, isto nešto što mi je smetalo, kao i malo podigla obrve nitima, a ta intervencija je kao kad odete na kozmetički tretman. Prosto volim da radim na sebi u svakom smislu, pa i u ovom, ali naravno sve sa merom i dobrim proračunom - rekla je Nataša nakon operacija.

- Ne stidim se toga, mogu otvoreno da kažem i na neki način apelujem na devojke da sve čime su nezadovoljne slobodno poprave kod hirurga, osim ukoliko se iza toga ne krije neki drugi psihički problem, naravno.

- Ako će se neko bolje osećati tako što popravi nešto na sebi, zašto to ne bi uradio, to je isto rad na sebi. Naravno nije sve u izgledu, treba svakako da rade na sebi i na drugim poljima. Prosto je priroda žene da želi da lepo izgleda i zašto da to ne bude tako - objasnila je Šavija za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA