≫ 

One su osvojile srca braće Đoković, a fanovi tvrde da jedan detalj otkriva mnogo o njihovom odnosu

Mnoge zanima kako se slažu izabranice Novaka, Marka i Đorđa

  • 2
Jelena Đoković, Leti Tessari, Saška Veselinov Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Instagram/saskaveselinov, letitessari

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, već nekoliko meseci uživa u vezi sa voditeljkom Saškom Veselinov. Njih dvoje ne kriju koliko su zaljubljeni, a Novu godinu su dočekali u Marbelji, gde je u isto vreme bio njegov brat Marko sa devojkom.

Otkako su obelodanili vezu mnogi se interesuju kako se Jelena Đoković i nova snajka slažu, a većini nije promakao jedan detalj na društvenim mrežama.

Naime, Saška na društvenoj mreži Instagram prati Jelenu Đoković, dok joj to praćenje sa Jelenine strane nije uzvraćeno.

S druge strane, Jelena prati Letisiju, koja je uzvratila "follov" i Jeleni i Saški.

Za razliku od Saškinih objava, Jelena one koje Letisija objavljuje rado lajkuje i komentariše.

Podsetimo, kada su Dijana i Srđan u Beogradu organizovali proteste povodom doskorašnjih, skandaloznih dešavanja u Australiji, Saška ih je bodrila iz prvih redova i pružala je punu podršku prvom reketu sveta. Sa njegovim roditeljima i braćom očigledno je, a i po sopstvenom priznanju, u odličnim odnosima.

Podsetimo, Novak je deportovan iz Australije, pošto su mu tamošnje vlasti ukinule vizu zbog toga što nije imunizovan protiv korona virusa.

Iako je Đoković imao medicinsko izuzeće od vakcinacije, što je načelno bilo dovoljno za igranje na Australijan openu, Australijanci to na kraju nisu prihvatili.

Novak je uspeo da po prvom oduzimanju vize, odluku obori pred sudom, ali je onda ceo slučaj prebačen na drugi sud, na kojem su trojica sudija jednoglasno potvrdili odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka o poništavanju Novakove vize.

Tako, posle velike pravne borbe i traganja sa pravdom, srpski teniser ipak nije dobio priliku da brani tron i stigne do 10. pehara u Melburnu, odnosno 21. grend slema u karijeri.

Video: Novak stigao do svog stana: Teniskog asa novinari prate na svakom koraku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    18. januar 2022 | 13:06

    Lepo ova dvojica prosli na Novakov racun. A on? Kao da je nesto skrivio pa kaznjen. Najbolja i najcistija dusa na Svetu je Noletova. Sve najbolje porodici Djokovic!!!

  • Mile

    18. januar 2022 | 13:42

    Jeleni svaka cast a ove druge namirisali lovu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA