≫ 

Vesić otkrio zbog koje pesme se svađa u kafani: Ne prihvatam da je ne znaju

Lukas mu je tu pesmu pevao uz klavir

  • 3
Goran Vesić Goran Vesić / Printskrin/Youtube/Hypetv

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, gostovao je u emisiji "Nedeljno popodne sa Marinom" na Hajp televiziji. On je tim povodom otkrio zbog koje pesme uvak zna da napravi problem u kafani.

Naime, gost emisije pored Gorana bio je i Aca Lukas koji je na klaviru izveo svoju pesmu "Spavaj Beograde" a nakon završetka Vesić je prišao klaviru za kojim je redeo pevač i rekao

- Ja se zbog ove pesme najčešće svađam sa muzikama u kafani. Oni znaju sve Acine pesme, nije problem ako tražiš "Miris tamjana", "Ličnu kartu", sve znaju ali kada kažem "Spavaj Beograde" pola njih kaže "Jaoj pa gde sad". Onda svaki put kada neko organizuje neko slavlje odmah kažem "prvo da kažeš muzici da nauči Spavaj Beograde jer bez toga nema dolaska u kafanu". 

- Ja stvarno obožavam ovu Acinu pesmu. Ona nije ni najpopularnija zato što je takva ali ja je mnogo volim. Naravno, volim sve njegove pesme ali "Spavaj Beograde" mi je jedna od najdražih njegovih pesama - reklao je Vesić i otkrio kako je Lukasa upoznao na splavu "Lukas" na kom je on nastupao i ujedno po kom je i dobio nadimak.

- Ja sam na Lukasu upoznao Acu ali nije on mene. Ja sam tada bio klinac. Aca je moja generacija, on je 1968. a ja sam 1969. i nemoguće je da ljudi koji su rođeni tih godina nisu bili tamo - rekao je on nakon čega je Lukas zapevao pesmu za koju kaže da je sinonim Beograda "Devojko mala".

Video: Karleuša u papreno skupim krpicama igrala uz trubače u Skadarliji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole šljivka

    18. januar 2022 | 12:44

    Danima sam lupao glavu razmišljajući koju pesmu Vesić voli najviše. Sad mi je laknuo kad je ta misterija rešena.

  • Ja

    18. januar 2022 | 17:26

    Veoma bitna informacija🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA