Dea Đurđević: Treba da veličamo Novakovu hrabrost, ovo je njegova pobeda

Voditeljka je prokomentarisala nepravdu nad najboljim teniserom sveta

  • 4
Dea Đurđević Novak Đoković Foto-montaža: Beoinfo, Tanjug/AP

Voditeljka jutarnjeg programa Dea Đurđević prokomentarisala je navode da je njena emotivna veza sa kolegom Mladenom Mijatovićem u krizi, a osvrnula se i na trenutno najaktuelniju temu, a to je deportacija Novaka Đokovića. 

- Ne volim što se piše o mom privatnom životu, jer ja svoj privatni život ne namećem. Nije mi toliko čudno, jer se ja ponašam normalno, idem na pijacu, u prodavnicu. I lažne vesti i tačne vesti, pa sve je to posao - rekla je Dea u emisiji ''Premijera'', a onda otkrila kako se borila da dođe do svojih poslovnih ciljeva:

- Sedela sam ovde po 10 sati, bila sam baš uporna. Svakog sam ispitivala nešto. Bila sam uporna i ostvarila sam svoj cilj. Mislim da svako treba da svoje želje sprovede u delo upornošću i radom na sebi - kaže voditeljka, koja je prokomentarisala i slučaj Novaka Đokovića u Australiji.

- Ja mislim da treba da veličamo Novakovu hrabrost. Prvo njegovu tišinu, jer je sada najhrabrije da ćuti. Vidim da je svuda tema broj jedan. Mislim da se i dalje najviše priča o Novaku, tako da je ovo njegova pobeda - rekla je Dea i otkrila sa kakvom je poukom izašla nakon teške životne borbe:

- Svako jutro kad se probudiš u svom krevetu i ideš u svoj toalet i možeš da zagrliš osobu koju u tom trenutku želiš da zagrliš, ti si pobednik. To sam na teži način shvatila, ali mislim da bi svako to trebalo da shvati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    18. januar 2022 | 22:27

    Ноле је слободан човек не робује никоме. Капа доле шампионе!

  • RADMILA

    18. januar 2022 | 23:29

    Naravno da je pobedio,Australiju,kako je rekao tako se i ponašao.Bravo za postenog Noleta Srbina!!!SVETSKI ŠAMPIONE NAŠ,NAJBOLJI SI,VOLIMO TE!!!

  • 25 GS

    18. januar 2022 | 22:42

    Ne palite Novaka, da bi nastavio da se takmici, mora da se vakcinise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA