Zoran Kalezić vodi tešku životnu bitku: "Na mukama sam, svako jutro je nova borba"

Pevač je prošle godine prvi put otkrio da boluje od opake bolesti,

  • 4
Zoran Kalezić Foto: ATA Images

Pevač Zoran Kalezić, nastavio je životnu bitku posle operacije pluća u Podgorici, gde su mu odstranjeni delovi oba plućna krila, koja je zahvatio kancer.

On je prošle godine prvi put otkrio da boluje od opake bolesti, ogolio dušu i priznao da mu je svaki novi dan još jedna borba za život.

- Šta da vam kažem, na mukama sam... Svako jutro je nova borba za još jedan dan života - rekao je Kalezić Srpski telegraf i dodao:

- Ja nikad nisam bio iz te priče, nit su meni potrebni lajkovi nit mi treba šta drugo. Moja muka je samo moja, ne želim više o tome da govorim javno, ima milion bolesnih ljudi, nisam ja ništa važniji od bilo kojeg drugog bolesnog čoveka. Mogu da kažem da sam kao i svaki drugi čovek kome je hemioterapija jedina nada. Kako mogu da se osećam, loše sam, pravo da vam kažem, oprostite što sam iskren, kao što sam uvek bio, uvek na svoju štetu, na tuđu nikad. Ja nisam nikakva zvezda "Granda", ne treba mi publicitet, ja imam 72 godine i ne odustajem od života.

Ineče, pevač će 1. februara proslaviti 72. rođendan, a otkrio je i svoju najveću želju.

- Voleo bih da održim još jedan koncert u Domu sindikata, hramu muzike, gde sam mnogo puta izlazio na binu. Prvi put 1972, kada sam koncert poklonio divnoj deci iz Škole učenika u privredi. Meni je pesma sve. Pevaću do poslednjeg daha. Pevao sam nedavno i na stihove Alekse Šantića i Vite Nikolića, ali, nažalost, nijedna diskografska kuća ne želi da objavi album sa tim pesmama - rekao je Zoran.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knn

    18. januar 2022 | 23:40

    Pozdrav Zokiju , brz oporavak legendi toliko hitova . Stan mladosti , kari šabanove ,moj život je tužna priča , nada , divna zemljo moja..... Prebrodićeš ti Zoki to što te snašlo !

  • Velimir

    19. januar 2022 | 10:39

    Zorane,ljudino,legendo,drzi se! Sretno!

  • ❤️

    19. januar 2022 | 12:24

    🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA