"Sudbina se poigrala sa nama": Ovako je Dejan govorio o zdravstvenom problemu svoje dece

- Bez pumpe mogu da budem sat i po, dva, i na bazenu i na moru - rekla je Pantelićeva ćerka Lana

  • 2
Dejan Deki Pantelić Foto: Nikola Tomić

Deca voditelja Dejana Pantelića suočila su se sa zdravstvenim problemom.

Voditelj Dejan Pantelić već 51 godinu rođendan slavi 14. novembra, na Svetski dan dijabetesa. Da život piše romane dokaz je to što su oba deteta, ćerka Lana i sin Vukašin, oboleli baš od te bolesti.

Mališani su toga svesni, pa uz posebne mere opreza, vode sasvim normalan život, idu u školu, bave se sportom i imaju prelepo detinjstvo.

- Ne znam da li se sudbina poigrala našim životom, ali zamislite da ste rođeni na Svetski dan dijabetesa, a kod kuće imate dvoje dece koja imaju dijabetes. Hoću da poručim roditeljima da, bez obzira na to što je knedla uvek u grlu kada je reč o ovom današnjem danu - jedini način da se borimo je da im vratimo osmeh na lice - priznao je nedavno popularni voditelj, kada je u svojoj emisiji ugostio ćerku Lanu.

- Treniram tekvondo, nosim pumpu i kada imam takmičarske dane. Bez pumpe mogu da budem sat i po, dva, i na bazenu i na moru. Za sve moje drugare i drugarice imam poruku: „Nemojte da se plašite i nemojte da krijete! Evo, ja otvoreno pričam i ponosna sam na sebe, mog brata Vukašina, tatu Dekija i mamu što govorimo o tome i podižemo svest" - izjavila je Lana prilikom gostovanja u „150 minuta“.

Deki Pantelić se trudi da njegova deca rastu u poštene i samostalne ljude, pa insistira na starim vrednostima, kojima su i njega kao dete učili. Bez nekog preteranog razloga voditelj ne voli da Lanu i Vukašina izlaže očima javnosti, a kada ga ponesu emocije, ume da obraduje pratioce. Upravo jednim takvim potezom je nekoliko dana posle Nove godine sve oduševio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaaa

    19. januar 2022 | 18:24

    Svaka čast na iskrenosti, pružanju ljubavi, podršci, istrajnosti.... To je dokaz koliko se volite, poštuje i uspevate da normalno živite.

  • SVM

    24. januar 2022 | 18:18

    Naravno,nema komentara. Nije zanimljiva tema. Neprosvećenost. Neznanje. Saznaće svako kada ga strefi i razumeće tada o čemu se ovde piše. To je nešto od čega se u principu ne umire,ali može. Disciplina i svaki trenutak u mislima sa stanjem je neminovnost. To je stanje. Da li će preći u bolest,zavisi od pojedinca. Zato razumite pojedince i ako postanete jedan od njih,oni će vas razumeti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA