Stihovi pesme "Zlatiborske zore" kriju tajnu: Anina pesma nastala je po priči ovog ljubavnog para

Ana Bekuta je otkrila kome je pesma posvećena

  • 2
Zvezde Granda januar Ana Bekuta Foto: ATA Images

Jedan od najvećih hitova Ane Bekute "Zlatiborske zore" napisala je Marina Tucaković a pevačica je nedavno otkrila i kako je nastala čuvena numera.

Naime, tekst je nastao po istinitoj ljubavnoj priči Marine i Aleksandra Fute Radulovića.

- Marina i Futa su te godine bili u svađi i pomirili su se na Zlatiboru. Tako su nastali ti stihovi: "Opraštam ti zlatiborske zore, mesečinu iznad mora Crne Gore, opraštam ti reke i ravnice, neke krupne stvari, al' neću sitnice" - ispričala je Ana nedavno u emisiji "Ekskluzivno".

Na komemoraciji održanoj u čast Tucakovićeve, Bekuta je sa ponosom istakla da je zapaženo mesto na estradnoj pozornici zauzela zahvaljujući upravo njoj.

- Sasvim sam sigurna da moja karijera ne bi bila ovakva kakva jeste da Bog nije spustio svoju ruku na Marinu i odbario je takvim talentom. Bez ikakvog uzdržavanja kažem da zbog Marine imam hitove, zbog Marine se volim sa svojom publikom, zbog Marine mi publika veruje ono što pevam - istakla je tom prilikom Ana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA