≫ 

Prva objava Jelene Karleuše nakon porodične drame: Pozirala u ubitačnoj crnoj kombinaciji

Obučena u crnu rolku, uskre vrne farmerice istakla je zanosnu figuru do maksimuma, a Versaće čizme i crni šešir samo su upotpunili stajling

  • 23

Pop zvezda Jelena Karleuša otputovala je danas 19. januara u Dubai, gde će u petak imati koncert.

Naime, Karleuši je ovo prva objava nakon porodične drame koja se u njenom porodičnom domu na Dedinju dogodila na Božić kada je prijavila supruga Duška Tošića za nasilje.

Ona je objavila video iz aviona na kome se vidi kako uživa na letu za Emirate. Njeno pojavljivanje u avionu izazvalo je veliku pažnju. Ubitačan crni stajling nikoga nije mogao da ostavi ravnodušnim nikoga.

Obučena u crnu rolku, uskre vrne farmerice istakla je zanosnu figuru do maksimuma, a Versaće čizme i crni šešir samo su upotpunili stajling.

Inače, Duško Tošić danas proslavlja 37. rođendan i tokom dana šerovao je brojne objave čestitki na njegovom Instagram profilu.

Podsetimo, Jelena je na Božić prijavila policiji svog supruga za nasilje u porodici, nakon što ju je na dan Božića ošamario u njihovom domu na Dedinju.

Jelena je odbila da podnese prijavu, kao i da prihvati adekvatnu medicinsku pomoć, ali je bez obzira na to tužilaštvo odlučilo da sasluša Duška Tošića zbog procene rizika.

Nakon toga, određena mu je zabrana prilaska i kontaktiranja sa Karleušom u trajanju od 48 sati, pa je produžena na 30 dana.

Video: Karleuša prijavila Duška Tošića da ju je udario: Ispred kuće je policija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    19. januar 2022 | 15:09

    Упорно се драстично фотошопира да би била риба!

  • SrbskiBek

    19. januar 2022 | 16:04

    Zeno !!! AMAN SJASI VISE !!!!!! Imas 2 kcerke.imas 2,3 propala braka bar !! Dokazana si preljubnica .dokazana si anti pevacica !!! To sto ti "radis" me podseca na nekadasnje Rokere s' Moravu .ali oni su pravili parodije na ondasnju muziku.. Ti umisljas da "pevas " ozbiljno !!!!! Uzela si Tosicu pare..imas od cega da zivis (na foru) ..Predlazem ti neki humanitarni rad ..(to rade "zaludne" zene milionera) mani se vise glumatanja neke ribe . Nemoj da brukas bar tu decu ...

  • ime

    19. januar 2022 | 16:08

    Tako pna sedne u biznis klasu da se slika pa se vrati na svoje mesto u ekonomskoj 😂 prisustvovao sam jednom tome zao mi sto nisam snimio, ali me bilo sramota da snimam to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA