Majka Darka Lazića o pevačevoj veridbi: "Rano mu je još za proširenje porodice"

- Iskreno mislim da je najzad došlo vreme da on bude istinski srećan, a ne da se uvek piše kako je on ovakav i onakav - kaže Branka

  • 6
Branka Lazić Darko Lazić i Barbara Bobak

Foto: ATA Images

Majka Darka Lazića, Branka Lazić iznela je svoj stav po pitanju veridbe pevača i njegove devojke Barbare Bobak.

Ona je istakla da joj je važno da je njen sin srećan ali i dodala da smatra da je još rano za prinovu.

- Ako je Darko srećan i ja sam srećna. Iskreno mislim da je najzad došlo vreme da on bude istinski srećan, a ne da se uvek piše kako je on ovakav i onakav. Onda ispada da su uvek žene u pravu, a on nije. I ja sam žena, ali realna sam, večito se piše o njemu kao da je on neka babaroga, a ženski svet je dobar, one su fine - poručila je Branka za Kurir i dodala.

- Mislim da je još uvek rano za još jedno unuče, ali ako se desi Bože moj, dece nikada nije dosta. Barbara i ja se lepo slažemo za sada, a i njeni roditelji su prihvatili Darka - rekla je pevačeva majka.

Ranije su odnosi sa bivšom snajkom Anom Sević bili zategnuti, ali Lazićeva kaže da je sada sve u redu.

- Sada češće viđam Lorenu, to je nešto što me usrećuje. Što šta ružno se dogodilo prethodnih godina, a sada se nešto lepo dešava i meni. Eto, ona je sada u kući, tu je kod mene. Viđam i Alekseja, njega Marina češće dovodi. Ove nedelje je bio dva ili tri puta - jasna je bila Branka, koja i dalje žali za pokojnim suprugom Milanom.

- Skinula sam crninu, prošlo je godinu dana od kada je Milan preminuo. Još uvek se baš i nismo oporavili, nije kao što je bilo, ali mislim da ta bol nikada neće ni proći. Taj bol, taj nedostatak... To je neka praznina koja će uvek ostati - kroz suze nam je rekla Branka.

Video: Darko Lazić našminkan, o čemu se ovde radi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijago

    19. januar 2022 | 17:03

    Koje porodice? Lako je njemu da napravi decu kad tu istu decu posle drugi izdrzavaju...

  • 🤔

    19. januar 2022 | 18:22

    Dece nikad dosta... Kod njega - Jedna žena-jedno dete pa ide dalje... Neće se on zadržati na ovoj trenutnoj, ona je samo redni broj 3

  • Rema

    19. januar 2022 | 16:01

    Hahahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA