≫ 

Miljana se pravda nakon skandaloznog snimaka Zoline sahrane: "Nije morbidno 160.000 € koje sam mu dala?"

Nakon osude javnosi zbog šokantnog snimaka Zoline "sahrane", oglasila se Miljana

  • 11
Miljana Kulić Printskrin: Youtube/miljanakulic

Miljana Kulić oglasila se posle skandaloznog snimka koji je postavila na društvene mreže, a gde "sahranjuje" živog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

Ona je posetila njegovo rodno mesto Doboj, gdeje otišla da kupi crninu, a potom se uputila na groblje, sa sve njegovom fotografijom. Nakon osude javnosi, Miljana se oglasila na Instagramu.

- Nije Vam bilo morbidno iskorišćavanje samohrane majke, nije Vam bilo morbidno kad sam se ošišala zbog mame, a gmaz me imitirao ćelav filter postavio...Nije Vam morbidno 160.000 evra za drogu i kocku dugove koje sam mu vraćala da ne bi istoj toj mami Bosi kucali na vrata... - pisala je Miljana, pa dodala:

- Nije Vam morbidno bilo što sam sekirala roditelje 3 god... Nije morbidno kad je tražio novac šatro za bolesnu ženu od druga kom je bio dužan... Nije Vam morbidno moj mir, njena diskvalifikacija... A ko ga je uveo i palio rajski vrt?

Podsetimo, Miljana je posetila njegovo rodno mesto Doboj, gde je otišla da kupi crninu, a potom se uputila na groblje, sa sve njegovom fotografijom u crno-beloj boji.

- Bosi, njegovoj majci, sam izjavila saučešće. E, moj ti. Došla sam ti na četrdesetodnevni pomen, jer si bio u rijalitiju sahranjen. Ja sam bila u Zadruzi kad si umro za mene. Jednostvano si me izdao kao čoveka i za mene si pokojni i da ti dam pomen iako nisi zaslužio - govorila je Miljana.

- Ipak, sa tobom sam provela tri godine. Neka ti je laka zemlja. Ovde je sahranjen Zola, umro je za mene. Nije mi teško. Nije mi žao jer da sam ostala u tom odnosu umrla bih i ja. Bio si moja beba. Palim ti poslednju cigaretu - govorila je Kulićeva u klipu.

- Sahranjujem njegovu dušu, sahranjujem njegov lik i delo, njegovu potenciju, apsolutno sve. Tako da, Zolice, kako si nekad bio, a sad si mrtav za mene. Poslednji put da ispušimo cigaretu. Ni ovo nisi zaslužio, da ti dođem na četrdesetodnevni pomen - rekla je Miljana.

Video: Miljana pokušala da ubije Zolu na spavanju? Bivšeg partnera udarila šiljatom štiklom u slepo oko

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA