≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šabanov kum, koji je bio sa njim u kolima u trenutku nesreće: U šoku sam, očekivao sam najstrožu kaznu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šabanov kum nije prisustvovao suđenju, kako je naveo, jer je imao izuzeće

  • 0
Slobodan Stojadinović,  Šaban, Mirsad Kerić , Alsin Levant

Printskrin: TV Pink, ATA Images, Facebook/Levent Alcin, Facebook/mirsad.keric.33

Posle tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, održano je suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu.

Presuda u sudu i Giterslou je izrečena i Alsin je dobio tri godine i 3 meseca zatvora.

Nakon izrečene presude oglasio se Šabanov kum Slobodan koji je bio u autu sa pevačem u trenutku saobraćajne nesreće, a koji nije mogao da prisustvuje suđenju.

- U šoku sam. Nisam mogao da prisustvujem suđenju imao sam izuzeće. Ne znam šta da vam kažem. Očekivao sam najstrožu kaznu. Da bude primer svima, pa i nama kako treba da se ponašamo u saobraćju i da treba da vodimo računa o svemu. Tuga do neba - rekao je Slobodan Stojadinović za "Blic" koji je sa Šabanom bio u autu u trenutku saobraćajne nesreće.

Podsetimo, porodica Šaulić, udovica Gordana, kao i deca Mihajlo i Sanela, kao i sin poginulog Mirsada Kerića, prisustvovali su suđenju. Turčin je u sudnicu sa kapuljačom na glavi i sve vreme držao svesku ispred sebe kako ne bi gledao u porodicu.

Nakon presude Šabanova udovica, Goca Šaulić u potresnoj izjavi istakla je da nisu videli ni trunku kajanja kod Levanta, koji je oduzeo dva života, i da su tužni i razočarani posle svega.

U sudnici je došlo do incidenta kada je sin stradalog Mirsada Kerića verbalno je napao optuženog Leventa, kao i njegovog advokata.

Video: Goca snažno zagrlila Mihajla nakon pomena i dugo plakala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA