Zolina majka šokirana nakon što je Miljna "sahranila" njenog sina: "Ona je bolesna"

- Bolest, znači bolest! Samo tako može privući nečiju pažnju - rekla je ona

  • 6
Miljana Kulić

Printskrin: Youtube/miljanakulic

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić šokirala je javnost nakon što je na svom Jutjub kanalu objavila video u kom je "sahraila" živog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

Zolina majka Bosa šokirana je onim što je videla.

- To su samo slike, znam ja groblje ovde kod nas, to ona samo privlači pažnju da bi je vratili u "Zadrugu".Bolest, znači bolest! Samo tako može privući nečiju pažnju. Nakon pokušaja ubistva, ne verujem da ima šanse da se vrati tamo - rekla je Bosa i istakla da ne veruje da se Miljana udala.

- Laž, mislim da je izmislila. Ona da je u srećnom braku ne bi pominjala Lazara već bi uživala u toj svojoj sreći - iskrena je za Blic i dodaje:

- Nisam bila ni protiv Miljane, ja se u njegove izbore ne mešam. Ugostila sam je, kad god sam Lazaru slala stvari, uvek sam kupila i njoj, to može i produkcija da potvrdi. Njena majka to nikad nije učinila za Lazara. Gledala sam je drugačije i smatrala da je normalnija. Meni je nje u sušini žao, ona je bolesna.

Kao što i sam Zola kaže za sebe, tako i njegova majka misli da on nije trenutno za nove veze i da zato nije otpočeo romansu sa aktuelnom zadrugarkom Nevenom.

-Znam da mu je ovo sve što je prošao bio bum, kao što i on kaže nije spreman da ulazi u te neke veze. Vidite i sami da su devojke tamo katastrofa, čim se posvađaš odmah si gotov. Okej je ta Nevena, mislim meni makar tako izgleda. To sam isto rekla za Miljanu, pa eto šta se desilo - zaključuje Bosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    20. januar 2022 | 16:28

    Ima li policije i socijalne ustanove da nesto preduzmu po pitanju ove bolesne zene ??Ona dok nekog ne usmrti nece se smiriti ,ona je poremecenog uma od rodjenja .Ljudi uhapsite bolesnicu i vodite na lecenje ,nece se ovo sa njom dobro zavrsiti.

  • @@@

    20. januar 2022 | 18:00

    Ne dao bog da ijedna majka ovo doživi ma koliko njega neko voleo ili ne.Ova Miljana je opasno bolesna!!!

  • Pitam se

    20. januar 2022 | 19:16

    Sta bi rekla Miljanina majka da je Zola ovako nešto uradio? Ovo je za svaku osudu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA