Maja otišla kod Čorbe na Kosovo, pa otkrila kako se su je dočekali njegovi roditelji

Marinkovićeva je priznala da je Čorba bio prvi taj koji ju je kontaktirao čim je pre desetak dana izašao iz pete sezone "Zadruge"

  • 9
Milan Janković Čorba Maja Marinković

Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Maja Marinković rešila je da otkrije sve pikanterije vezane za svoj odnos sa nekadašnjim partnerom Milanom Jankovićem Čorbom, sa kojim je bila u emotivnoj vezi u četvrtoj sezoni "Zadruge", a potom i u strastvenoj romansi.

Kako je priznala za Pink.rs, Čorba je bio prvi taj koji ju je kontaktirao čim je pre desetak dana izašao iz pete sezone "Zadruge".

- Nakon Čorbinog izlaska iz "Zadruge", zvao me je da mi se izvini kada je video da su ga svi iz rijalitija izdali, a da sam ja uvek bila uz njega od početka do kraja i rekao mi je:"Ne znam da li da ti se zahvalim ili izvinim" (smeh). Tako je počela naša komunikacija, i onda me je zvao da se vidimo - priča Maja.

Iako su svi ubeđeni da su obnovili romansu, ona i dalje tvrdi da su samo prijatelji... Bar za sada.

- Nismo u vezi, mi smo odlučili da budemo prijatelji. On je shvatio da sam mu ja ispala jedini pravi prijatelj iz rijalitija i da nikada nisam dala na njega.

Maja je i dalje u Čorbinom rodnom Šilovu na Kosovu i Metohiji gde je, kako kaže, od strane njegove porodice prihvaćena i svi se prema njoj srdačno ophode.

- Dočekali su me odlično, oni su zaista divni ljudi. Cicina mama mi je nova drugarica, baš se lepo družimo svi. Obišli smo par gradova, uživali...

Zanimljivo je da se Maja uvek vraćala Čorbi, i posle veze sa Janjušem, ali i veze sa Carom. Zanimalo nas je po čemu je Čorba poseban u odnosu na njih dvojicu.

- Što se Cice tiče, to je posebna priča, ne bih upoređivala naš odnos sa mojim bivšim vezama. To je nebo i zemlja, mi smo prijatelji i ovako nam je odlično - zaključuje Marinkovićeva za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    20. januar 2022 | 23:37

    Cura umjesto da se liječi ide po selima.

  • Joj

    20. januar 2022 | 23:41

    Koja Maja kod koje Čorbe? I koga to interesuje? Mitrovića?

  • mixa

    20. januar 2022 | 23:53

    Ko su bre ovi ljudi??? Zašto nam namecete da čitamo ovakve gluposti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA