≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mina besna zbog presude Turčinu za ubistvo Šabana i klavijaturiste: Trebalo je da dobije doživotnu!

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Nažalost, svakome može da se desi, ali ovaj čovek je bio nadrogiran, u alkoholisanom stanju, ubio je dva čoveka i dobio samo tri godine robije - rekala je pevačica

  • 6
Mina Kostić, Šaban Šaulić Foto: ATA Images, Marko Jovanović

U četvrtak, 20. januara, posleskoro tri godine, Turčinu Alsinu Leventu koji je izazvao saobraćajnu nesreću u Nemačkoj, u kojoj su tragično nastradali kralj narodne muzike Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić, izrečena presuda kojom je osuđen na tri godine i tri meseca zatvora.

Gordana Šaulić izjavila je da je porodica razočarana i tužna pre svega što u tom čoveku nije videla nimalo ljudskosti niti pokajanja, a presudom je razočarala i pevačicu Minu Kostić, kojoj je Šabanova smrt teško pala.

- Šta da vam kažem, tužna sam i razočarana! Trebalo je da dobije doživotnu robiju, a ne samo tri godine zatvora. U redu, saobraćajne nesreće se događaju, nažalost, svakome može da se desi, ali ovaj čovek je bio nadrogiran, u alkoholisanom stanju, ubio je dva čoveka i dobio samo tri godine robije. Očaj! - rekla je Mina.

Sa porodicom pokojnog Šabana se, kako kaže, nije čula, ali smatra da je sasvim normalno da budu razočarani svime što se desilo na sudu.

- Svako bi bio razočaran, ja ne znam kako bih izdržala na njihovom mestu, verovatno bih svima j***** mater! Nisam u fazonu osveta, ali ja ne znam kakav je to zakon, i četiri godine je malo! Doživotna, i to je to! Ali šta ja da kažem, ne mogu ja da sudim nikome, nažalost - rekla je pevačica za 24sedam.

Podsetimo, Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić poginuli su 17. februara 2019. godine, nakon nastupa u Nemačkoj u noći pre tragedije. Spasilačke ekipe o nesreći su obaveštene u 6:50 časova ujutru.

Do 9:30 časova put je bio neprohodan, pošto su vatrogasci dva sata četvoro povređenih ljudi izvlačili iz smrskanih kola.

Kako je kasnije ustanovljeno, Alsin Levent je na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, a bio je i pijan kada je u automobilu"mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha.

Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h, na mestu gde je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    21. januar 2022 | 11:03

    To je Nemačka!!! Ukradi im pare ideš najmanje 10 godina u zatvor... A ljudski život nebitan!!! Užas!!!!!!! 😢😢😢😢

  • Neša

    21. januar 2022 | 13:03

    A ko je nju nagazio na rep?

  • Dada

    22. januar 2022 | 13:49

    Nije htjeo nikog ubiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA