≫ 

Andrija Kuzmanović o vrelim kadrovima sa Natašom Ninković: Ona je jedna od najboljih...

- Imati dobrog partnera je važno koliko i imati dobar tekst - rekao je glumac

  • 11
Nataša Ninković, Andrija Kuzmanović Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pre tačno dvanaest godina, glumcu Andriji Kuzmanoviću popularnost je donela uloga simpatičnog i iskrenog golmana Milovana Jakšića u filmovima "Montevideo, bog te video" i "Monetvideo, vidimo se".

Celu deceniju kasnije, publika ne zaboravlja taj njegov uspeh, s tim što su u međuvremenu brojne nove role koje je oživeo pred kamerom učinile da ga gledaoci upoznaju i iz drugih uglova.

Andrija je u seriji "Senke nad Balkanom" imao intimnu scenu sa kolegnicom, proslavljenom glumicom Natašaom Ninković, a na pitanje šta bi poručio onima kojima je vrela scena sa Natašom prva aosijacija na seriju, glumac je odgovorio.

- Imati dobrog partnera je važno koliko i imati dobar tekst, a Nataša je jedna od najboljih glumica s kojima sam imao priliku da delim kadar.

Kako je rekao, voleo bi da se snimi još jedna sezona serije "Senke nad balkanom", koja je osvojila gledaoce krajmalih ekrana.

- Iskreno se nadam da će biti još jedna sezona "Senki", jer verujem da ta priča može da se zaokruži trilogijom. Ta serija je izuzetno zahtevan žanr i, kad se snima, često snimamo i po 15 sati dnevno, što ume da bude veoma naporno - rekao je Andija za Blic.

Video: To je lik iz kladionice: Andrija Kuzmanović ponovo u ulozi menadžera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    21. januar 2022 | 18:22

    Stvarno ne znam cemu tolika potreba za snimanjem takvih scena. Imam xnx ako hocu to da gledam. Danas je nemoguce porodicno gledati seriju. Neko mora da izadje iz prostorije. Stvarno bez ukusa. Bolji zivot, srecni ljudi, Vruc vetar... To su bile serije.

  • citalac

    21. januar 2022 | 14:33

    NASE SERIJE SU PUNE SEKSA I PSOVKI, ZALOSNO!

  • Ćupričanin

    21. januar 2022 | 14:38

    Dobra tetka ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA