≫ 

Saopštenje porodice Karić o tuči u kojoj je navodno učestvovao Bogoljubov unuk: Lažna informacija

Tvrde da je u pitanju lažna informacija, kako se navodi u saopštenju, koja ima za cilj da pokuša da tedenciozno ponizi i uprlja lik Bogoljuba Karića

  • 3
Bogoljub Karić Foto: Promo

Na osnovu informacije objavljene danas od dela medija, koja se odnosi na hapšenje lica u Beogradu koje je nakon tuče oko parking mesta nožem povredilo drugo lice, i za koje se navodi da je unuk Bogoljuba Karića, oglasila se poridica Karić saopštenjem.

- Obaveštavamo javnost da je u pitanju lažna informacija koja je pokušaj da se tendenciozno ponizi i uprlja lik Bogoljuba Karića. Unuci Bogoljuba Karića su maloletni, sa svojim roditeljima i porodicom posvećeni su obrazovanju u redovnom školovanju, muzici i sportu, te ne mogu biti akteri bilo kakvog događanja koje ima veze sa ovim nesretnim incidentom.

- Bogoljub Karić je videvši ovu infomaciju dao komentar, “Unuci moje supruge Mare i mene su zlatna i poslušna deca, a kada se ovako netačne stvari objavljuju u javnosti moram da kažem, da ću jedino da proverim da nije slučajno moj najmlađi, uskoro dvogodišnji unuk Bogoljub, nepažnjom iz svojih pelena isukao tradicionalnu naslednu karićevsku sablju i povredio nekoga u dečijoj igri!”.

- U slučaju neobjavljivanja ovoga demanta, naša pravna služba će preduzeti sva raspoloživa pravna sredstva za sankcionisanje objavljivanja infomacija koje narušavaju ugled i autoritet ličnosti i nanose trajnu štetu - piše u saopštenju.

Video: Bogoljub i Milanka Karić preležali koronu: Veseli se oglasili iz bolničke sobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daka

    21. januar 2022 | 14:40

    U redu je to, nego, kad ćeš kod Porfirija?

  • Hm

    22. januar 2022 | 23:21

    Pa ja koliko znam pročitah, da je unuk od tvog brata (meni to dođe isto).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA