≫ 

Nakon svađe i tužbe, Darko Lazić i Ibro Bublin oči u oči: Evo kako je protekao susret

- Njegov kompozitor je podigao tužbu protiv mene, ali ne dam niko da me gazi, pa ni Darko - rekao je ranije Ibro

  • 2

Nakon medijskih spekulacija da su Darko Lazić i Ibro Bublin u svađi zbog autorskih prava oko pesme, pa čak i da je Lazić tužio mlađeg kolegu za krađu, dve zvezde "Granda" konačno su se našle oči u oči.

Ova dva pevača susrela su se na snimanju emisije "Zvezde Granda Specijal", gde su obojica gostovali, a nakon svih izjava koje su davali u poslednje vreme, svi su očekivali da će njihov susret biti dramatičan.

Međutim, Ibro je na svom Instagram profilu objavio fotografije na kojima se grli sa Lazićem i poručio: "Demantujemo neke stvari".

- Njegov kompozitor je podigao tužbu protiv mene, ali ne dam niko da me gazi, pa ni Darko. Nemam problem sa Lazićem, iako je njegov autor napavio haos. Jedna deonica moje pesme stvarno liči na njegovu- nedavno je izjavio Ibro, dok se Darko sve do sad na ovu temu nije oglašavao.

- Pisali ste svašta, ali pogrešno. Ovo je moje dete, moj brat - rekao je Darko nakon čega je zagrlio mlađanog kolegu i time stao na put medijskim pričama da su u svađi.

Podsetimo, Ibro je 2018. godine objavio pesmu "Sve ću dati" koja je imala identičnu melodiju i tekst autora Saše Lazića, koji se tada, u prvom šoku, obratio tvrdeći da je pesma koju je Bublin objavio plagijat i da su delovi pesme ukradeni iz njegove demo verzije koju je otpevao Darko Lazić, a koju je Saša pre izvesnog vremena poslao pobedniku Zvezda Granda na preslušavanje.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Ibro Bublin (@ibro_bublin)

 

- Pesma je rađena isključivo za Ibra po narudžbini Saše Popovića. Demo verziju je otpevao Darko Lazić. Kada je demo verzija snimljena poslao sam Ibru pesmu da posluša. Listajući Jutjub naišao sam na pesmu " Sve ću ti dati", koja ima iste ili identične delove pesme, čiji smo autor ja i Aca Krsmanović. Pokušao sam na lep i fin način da sredim to, ali pošto vidim da ne ide, pomoć sam zatražio od čelnika Granda. Takođe, naći ćemo se na sudu. Tužba je predata, tako da ću na sudu potražiti od Ibre 15.000 evra za krađu mog autorskog dela - rekao je Saša tada i dodao:

- Imao sam poziv Saše Popovića, koji je u šoku. Stao je na stranu pravde, na stranu autora. Kontaktirao je Nešu iz produkcije Toxic da se plagijat skine sa Jutjub kanala, što je i urađeno. Sve ostalo rešava moj advokat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA