≫ 

Ova lepa doktorka je ćerka Mire Škorić: Radi u kovid bolnici i mamu viđa na "distanci"

- To je njeno zanimanje i njen poziv, ali teško mi je, brinem se. Viđamo se na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, nema ništa - rekala je Mira ranije

  • 11
Mira Škorić

Foto: Marko Jovanović

Ćerka Mire Škorić, Milica Jeremić, radi kao doktorka u kovid bolnici u Batajnici, zbog čega je pevačica, kako je i ranije isticala, često zabrinuta.

Mira je sada na svom Instagram profilu objavila ćerkinu fotografiju i uputila joj reči podrške.

- Želim ti mirno dežurstvo anđele moj - napisala je pevačica.

Mira je i ranije govorila da je ponosna na ćerku Milicu, koju je dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem, a nedavno je priznala da je zabrinuta zbog situacije sa koronom i da svoju naslednicu, zbog posla, ne može da zagrli i poljubi, već se viđaju "na distanci".

- Stvarno više nemam snage, prosto ne mogu da primim lepu ni tužnu vest, bila sam slomljena raznim, od bolesti, pa tako dalje, ali ovo što se sada dešava je pakao. Ljudi, nosite maske, tri puta sma vakcinisana, moje dete je već u Batajnici treći put po 21 dan, tri nedelje, ona je doktor, radi tamo - rekla je Mira i dodala:

- Odvojena sam od nje zato što se ona plaši da ne zarazi mene, da se ona ne zarazi, ona je tamo maksimalno zaštićena, ali opet... Ono što ja čujem od nje, gledam koliko se ona bori, koliko je jaka, šta da kažem, treba da se čuvamo, ovo neće da stane to tako, nema opuštanja.

- To je njeno zanimanje i njen poziv, ali teško mi je, brinem se. Viđamo se na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, nema ništa - rekala je Mira.

Inače, Milica se gotovo nikada nije eksponirala u medijima i javni život je ne zanima, zbog čega malo ko zna kako izgleda naslednica Mire Škorić, ali mnogi se osim uspešnoj karijeri, dive i njenoj nestvarnoj lepoti.

Video: Prekinu snimanje, Popović poludi: Mira Škorić pravi haos na Zvezdama Granda

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GOCA

    22. januar 2022 | 11:42

    Pa zena ponosna na svoje dete kao I svaki roditelj nije bitno ko su I sta su

  • Dzoni

    22. januar 2022 | 10:24

    Naravno kad je tatica poznati hirurg ,da nije radila bi kao i svi drugi lekari ciji roditelji nisu doktori i profesori. Uspeh je uraditi nesto bez roditelja a ne preko tate i mame

  • Tara

    22. januar 2022 | 12:52

    I treba zena da se ponosi svojom cerkom nesto je i zavrslia i radi a ostale majke se hvale a nece da mirisu na zaprsku nego na parfem mislim na cecu a takva suni cecima deca nista nisu bolji od svoje majke kako ih baspitas takve ih i dobijas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA