Tamara Đurić drastično smršala! Svi komentarišu njene noge: "Šta ti se desilo?"

Iako se nikada nije borila s viškom kilograma, novim objavama je Tamara zabrinula pratioce

  • 12
Tamara Đurić

Foto: Nikola Tomić

Starleta Tamara Đurić porodila se pre godinu dana i na svet donela ćerku kojoj je dala svoje ime - Tamara, a nakon trudnoće i porođaja se brzo vratila svojoj ranijoj liniji.

Iako se nikada nije borila s viškom kilograma, novim objavama je Tamara zabrinula pratioce, budući da, kako kažu, izgleda premršavo, a posebnu pažnju privukle su njene noge.

Na slici je pozirala s ćerkicom, a kasnije je i u frizerskom salonu izgledala prilično mršavo, bar u jednoj pozi.

"Au, Tamara, lepo je ne biti zapušten nakon porođaja, ali ti si na ivici anoreksije", "Odlično izgledaš", "Šta ti se desilo?", "Ti si krenula stopama Ane Nikolić, kost i koža, pa nisu ovo devedesete kad je to bilo u modi", "Bomba si, nisi premršava", "Pojedi nešto, molim te", neki su od komentara.

Podsetimo, Tamara i njen partner Nikola, uprkosu turbulencijama i raskidima koje su imali, krajem oktobra zavetovali su se na večnu ljubav krajem oktobra prošle godine, a tom prilikom krstili su i svoju mezimicu Tamaru.

Kako Tamara izleda pogledajte u glaeriji iznad, a da li je premršava ili je to do poze u kojoj se slikala, procenite sami.

Video: Skockana za rođendan ćerke: Sve prštalo kod Tamare Đurić, od stajlinga do veselja

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA