≫ 

Bila je voditeljka Granda, udala se za grofa kog je upoznala na internetu i povukla se iz javnosti

- Bio je to neki čet, ne znam više ni koji, a ja sam želela da sa nekim komuniciram na italijanskom - ispričala je ranije Lidija kako je upoznala sadašnjeg muža

  • 7

Nekadašnja voditeljka Lidija Skrinjik Arćeri dugo godina je bila prepoznatiljov lice Granda, ali se nakon udaje za svog sadašnjeg supruga, italijanskog grofa, potpuno povukla iz javnosti i napustila Srbiju.

Muža, s kojim je u skladnom braku je upoznala preko interneta.Ubrzo nakon udaje povukla se iz medija, odselila iz Srbije, a promenila je i ime na društvenim mrežema i zove se "Gianluigi E Lidija Archieri".

Lidija je svojevremeno jednom prilikom otkrila kako se između nje i italijanskog grofa rodila ljubav i sve je počelo sasvim slučajno.

- U moje vreme nije bilo "Fejsbuka", ali je istina da smo se upoznali putem "nove tehnologije". Bio je to neki čet, ne znam više ni koji, a ja sam želela da sa nekim komuniciram na italijanskom. Od mnoštva tih ljudi, upoznala sam i mog sadašnjeg supruga. I tako je krenulo, on meni reč, ja njemu reč i eto, danas smo u braku - rekla je Lidija tada.

- On ima sina iz prvog braka koji je sličnih godina kao i moja deca. Super se slažu, slatki su skroz. Upoznavanje je trajalo tri i po godine i rešili smo da se venčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije trebalo jer oboje imamo brak iza sebe, i taj papir kao papir ne znači mnogo, ali da bismo mogli da rešimo neku papirologiju odlučili smo se na taj korak - rekla je ona tada.

Ona je diplomirala italijanski, a u želji da unapredi svoje poznavanje ovog jezika okrenula se internetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    22. januar 2022 | 12:23

    Da je završila španski, muz bi bio Hiapano... da je završila nemački, bio bi Svaba...nagkedao sam se ja ovakvih udavaca na Filoloskom..

  • sveznalica

    22. januar 2022 | 14:01

    Mario Marko del Tintoreto😂😂😂

  • Raska

    22. januar 2022 | 12:40

    Koja je ova?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA