Miljana posle Zadruge pere sudove u kafani: Zaposlila sam se kao konobarica, rijaliti me je uništio

- Kao što vidite, perem sudove jer je i to posao konobarice, i ja uživam u tom poslu - rekla je Kulićeva

  • 17

Bivša učesnica Zadruge, Miljana Kulić, pre nego što je postala učesnica mnogih rijaliti šou programa, ona je radila kao konobarica, a sada se našalila sa fanovima da se vratila starom zanimanju.

Miljana se snimila za šankom i video podelila na Instagramu, a tom prilikom poručila je da se zapolsila kao konobarica i da je dobila odličan bakšiš.

- Ljudi, zaposlila sam se kao konobarica. Kao što vidite, perem sudove jer je i to posao konobarice, i ja uživam u tom poslu. Radila sam ga i pre, sa ljubavlju radim jer volim komunikaciju sa ljudima. A i rijaliti me je samo upropastio - rekal je Miljana u videu.

- Zarađivala sam i pre, identično isto u Zadruzi kao i u Čačku kad sam radila. Imala sam veliki bakšiš, ljudi su me mnogo voleli. Nema ko nije došao, a da me nije pitao šta ću da popijem. Sama sebi sam pravila bakšiš i verovali ili ne, imala sam bakšiš do 7.000 - dodala je Kulićeva.

Podsetimo, Miljana je pre ulaska u rijaliti "Parovi" radila u jednom kafiću, a kasnije se posvetila rijaliti karijeri. Ipak, sada je više puta navela da je rijaliti za nju prošlost.

Ona je iz Zadruge diskvalifikovana nakon što je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila glavu štikolom.

Video: Miljana ponovo provocira: Zoli štiklom rascepala glavu, a sada igra sa cipelom u ruci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tupo

    22. januar 2022 | 14:07

    Bruka i sramota nekad se novinarsto ogradjivilo od takvih a sad udarna vest jad i bjeda

  • Dixi

    22. januar 2022 | 14:22

    Jos nije nasla radnike pa mora sama da pere sudove jadna ima da lipse od pranja velika je navala gostiju u taj nen hotel ha ha ha.Ili mozda pere posle parastosa u Doboju ?Ma sklanjajte ovu bolesnicu iz medija inace tuzicemo socijalne sluzbe za nemar za bolesnu osobu.

  • e

    22. januar 2022 | 14:22

    A hoteli apartmani..... najplaceniji rijaliti igrac a ovamo najveci baksis bio 7000dinara. Ja lepo pricam da se ti rijaliti igraci frljaju ciframa a ustvari dosli tamo da bi imali gde da spavaju i redovno da jedu uz to mozda dobiju po 50-100 evrica za sedam dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA