≫ 

Goreo Dubai! JK neviđenim spektaklom ušla u istoriju najvećeg plutajućeg kluba na svetu, kostim je "brutalan"

Tamošnji mediji pišu da Jelena "nije propustila priliku da pokaže zašto je muzička zvezda broj jedan u Istočnoj Evropi"

Jelena Karleuša Jelena Karleuša, Foto: ATA Images

Pop zvezda Jelena Karleuša sinoć, 21. januara, spektakularnim koncertom u noćnom klubu "Float" ušla je u istoriju Dubaija i potvrdila zašto je jedna od najvećih zvezda na Balkanu.

Jelena je nastupila na najvećem plutajućem klubu na svetu, kao što se od nje i očekuje, neverovatnim koncertom za pamćenje impresionirala je prisutne, i priredila spektakl koji nikada ranije nije viđen u Dubaiju.

Karleuša je glasom i scenskim nastupom dominirala na bini u minijaturnom roze kostimu, dok je na rukama i glavi imala asesoare od perja, a pored svojih numera izvodila je i strane pesme. Kostim je radio čuveni francuski dizajner Giles, koji sarađuje sa Lejdi Gagom, Niki Minaž, Kardi Bi, kao i mnogim drugim svetskim zvezdama.

Video: JK prvi put nakon drame na sceni: U pink kostimu zapalila scenu u Dubaiju

Publiku je oduševila performansom za pamćenje, a tamošnji mediji pišu da Jelena "nije propustila priliku da pokaže zašto je muzička zvezda broj jedan u Istočnoj Evropi".

U pomenutom klubu nastupale su mnoge svetske zveze poput repera Tajge i Frenč Montane, a Jelena je baš nakon njih održala koncert i prva je žena koja je stala na scenu ovog kluba. Njenom spektaklu su prisustvovali, između ostalog, strani producenti, poznate ličnosti, ali i brojni novinari.

Da se Jelena u ovoj svetskoj metropoli tretira kao svetska zvezda pokazuje i tretman koji tamo uživa svaki put kada se pojavi, a organizatori nastupa posebno su se potrudili i ovaj put. U hotelskoj sobi dočekalo ju je sveže voće i limunada, a poseban detalj bila je poruka sa njenom slikom na kojoj je pisalo "kraljica Srbije".

Podsetimo, Jelena je nekoliko dana pre koncerta sa ćerkama Atinom i Nikom, kao i saradnicima, otputovala u Dubai gde je definitivno "ispisala" istoriju spektaklom.

Video: Karleuša uživa sa ćerkom Nikom u Dubaiju pred veliki nastup

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    22. januar 2022 | 16:35

    U Dubaiju mogu da prave velike spektakle samo svetski poznate i priznate zvezde, a ne jedna porno kvazi pevačica kakva je Karleuša. Ali potpuno razumem vas što pišete ove naručene i plaćene tekstove, od nečega mora da se živi, a ovaca hvala Bogu uvek ima pa će biti i vune.

  • Filip

    22. januar 2022 | 15:52

    Jes' da volim lešnike, ali nisam 🐿 pa da verujem u ovu glupost. Ona ni ovde kod nas ne može da sakupi sto čoveka da slušaju njeno kreštanje a kamo li u Dubaiju. Možda u nekom striptiz baru dođu pijani Indusi da balave na golotinju.

  • Vodolijax

    22. januar 2022 | 13:33

    Ja se sećam kad sam bio mali da sam takve tete gledao u cirkusu Kolorado i još jednom ali sam mu zaboravio ime......čini mi se Medrano........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA