≫ 

Aki Rahimovski je sina napustio kada je imao 3 godine: "Ocu sam sve oprostio"

- Ja svom ocu nikada nisam sudio. Imali smo nesuglasica mnogo puta zbog nekih stvari, ali smo i u tim nesuglasicama bili dovoljno iskreni da se ne lažemo - rekao je ranije Akijev sin

  • 0
Kristijan Aki Rahimovski Foto: Instagram/kiki_rahimovski, ATA Images

Legndarni pevač i frontmen grupe "Parni valjak" Aki Rahimovski preminuo je u 67. godini, a iza sebe je ostavio brojne hitove i troje dece.

Svojevremeno se govorilo da Aki nije bio u dobrim odnosima sa sinom Kristijanom, koji je takođe muzičar. Kristijan Rahimovski ranije je pričao o njihovom odnosu i tom prilikom je otkrio da nikad nisu bili kao otac i sin.

- Ja svom ocu nikada nisam sudio. Imali smo nesuglasica mnogo puta zbog nekih stvari, ali smo i u tim nesuglasicama bili dovoljno iskreni da se ne lažemo. Moj odnos s ocem nije bio težak. Jer mi taj odnos klasičnog oca i sina nikada nismo imali, s obzirom na to da on kao velika zvezda ovih prostora spada u tu generaciju koja od 350 dana u godini svira 200 - rekao je tada Kristijan za "RTL Ekskluziv" i dodao:

- Zapravo, mi nikada nismo uspeli da izgradimo neki odnos. Kad si mali, ne shvataš to, a pošto se dugo godina bavim muzikom, što sam stariji, neke stvari više shvatam. Ali opet, to nije izgovor da se neke stvari ne promene jer mislim da se uvek može kad se hoće. Ali nisam ja taj sad da sudim svom ocu.

Rahimovski je u jednom intervjuu ispričao i kako je bilo odrastati kao Akijev sin.

- Bilo mi je teže uspeti. Sviram već deset godina, imam puno odrađenih nastupa iza sebe, ali uvijek sam davao više od očekivanog. Odrastao sam u sasvim normalnom okruženju. Moj život nije ništa teži niti lakši zbog toga što sam Akijev sin - rekao je tada Kristijan i otkrio tada da je ocu sve oprostio i to što je njega i majku napustio kada je on imao tri godine:

- Ocu sam sve oprostio, ali to nema nikakav uticaj na to kakav ću ja biti otac svojoj deci jer ja sam svoj čovek.

Video: IN MEMORIAM: Aleksandar Aki Rahimovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA