Aki Rahimovski biće sahranjen u Zagrebu, iako je godinama živeo sa suprugom u Sloveniji

Pitanje je kako će sve izgledati i s obzirom na broj zaraženih koronom, pa veća okupljanja nisu moguća

  • 0
Aki Rahimovski

Foto: ATA Images

Iako je poslednjih godina, s nevenčanom suprugom Barbarom, živeo u Sloveniji, poslednji ispraćaj Akija Rahimovskog biće u Zagrebu.

Kako Večernji.hr saznaje iz izvora bliskih porodici, to verovatno neće biti pre sredine sledeće nedelje, a sve dodatno komplikuje i situacija s korona virusom.

Naime, zvanični uzrok smrti Akija biće poznat tek nakon obdukcije, a pre je gotovo nemoguće planirati bilo što konkretno.

Zasad je moguće da će porodica i članovi benda u ponedeljak imati nalaz s uzrokom smrti.

Pitanje je kako će sve izgledati i s obzirom na broj zaraženih koronom, pa veća okupljanja nisu moguća. Zasigurno će se naći veliki broj prijatelja, ali i obožavatelja koji će se želeti poslednji put da se oproste od legendarnog pevača.

Podsetimo, pre nekoliko dana Aki je imao operaciju i ugrađena su mu četiri stenta u jednoj zagrebačkoj klinici. Svi oko njega verovali su kako je to kraj ozbiljnim zdravstvenim problemima. Aki se stoga i vratio u Sloveniju, no sudbina je, nažalost, odlučila drugačije i umro je danas u slovenskom Novom Mestu. Uzrok smrti još nije zvanično poznat, ali je poznato da je Aki i ranije imao zdravstvenih problema.

Video: IN MEMORIAM: Aleksandar Aki Rahimovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA