Hit! Pustila glas, a tek da vidite koreografiju: Ovako izgleda prvi nastup Jovane Jeremić na TV Pink

Jovana je u jutranjem programu pustila snimak svog prvog javnog nastupa, iz 2003. godine, koji je imala na televiziji Pink

  • 22
Jovana Jeremić

Jovana Jeremić, Printskrin: TV Pink

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić već pet meseci je jedno od zaštitnih lica televizije Pink, a svoju "karijeru" zapravo je započela na ružičastoj televiziji.

Jovana je u jutranjem programu pustila snimak svog prvog javnog nastupa, iz 2003. godine, koji je imala na televiziji Pink.

Tada je bila smeđa, a ne plava kao sada, međutim, ako ne po izgledu, mnogi bi je prepoznali po energiji koju ima i sada, pa je ceo studio tokom Jovaninog nastupa bio na nogama.

Voditeljka je tada pevala pesmu "Asereje", koja je inače snimljena kao reklama za kečap, ali je bila ultrapopularna, kao i sada, a postoji i koreografija uz ovu numeru koju je ceo svet zna.

Jovana je, naravno, imala i scenski nastup, igrala je poznatu koreografiju, ali je u momentima i improvizovala, a oko nje su bile devojčice koje su pomogle da sve izgleda još bolje.

Trudila se da sve bude kako treba, pa je otpevala i visoke lage i ne skidajući osmeh sa lica đuskala na sceni, a snimak njenog prvog pojavljivanja na televiziji izazvao je brojne reakcije gledalaca.

Kako je izgledao Jovanin prvi scenski nastup, i to na televiziji Pink, pogledajte u galerij iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA