≫ 

Mira neprepoznatljiva na svadbi sa hirurgom: Tada je bila plavuša, ćerka doktorka liči na nju

Pevačicina i Vasina ćerka je doktorka i radi u kovid bolnici u Batanici

  • 8
Mira Škorić, Grand Specijal Foto: Nikola Tomić

Pevačica Mira Škorić bila je deset godina u braku sa uglednim hirurgom Vasom Jeremićem, sa kojm je dobila ćerku Milicu koja je danas lekar i trenutno radi u kovid bolnici u Batajnici.

Naime, njih dvoje su nakon deset godina odlučili da stave tačku na brak, pevačica se nakon toga nije ponovo udala, a nedavno su se na društvenim mrežama pojavila i fotografija sa venčanja Mire i Vase.

Mira je na venčanju imala belu venčanicu sa kragnom, a pevačica je tada bila plava i kosu je podigla u elegantnu punđu. Ona je imala jaku šminku, a elegantnom izgledu doprineo je i crveni ruž, dok je Vasa bio u smokingu.

Fotografija sa venčanja Mire i uglednog hirurga izazvala je brojne komentare, a mnogi pišu da je njihova ćerka Milica, koju su dobili tokom braka, nasledila lepotu od majke i da neverovatno liči na nju, što se vidi iz perioda kada je pevačica bila plava.

Mira je i ranije govorila da je ponosna na ćerku Milicu, koju je dobila u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem, a nedavno je priznala da je zabrinuta zbog situacije sa koronom i da svoju naslednicu, zbog posla, ne može da zagrli i poljubi, već se viđaju "na distanci".

- Stvarno više nemam snage, prosto ne mogu da primim lepu ni tužnu vest, bila sam slomljena raznim, od bolesti, pa tako dalje, ali ovo što se sada dešava je pakao. Ljudi, nosite maske, tri puta sma vakcinisana, moje dete je već u Batajnici treći put po 21 dan, tri nedelje, ona je doktor, radi tamo - rekla je Mira i dodala:

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

- Odvojena sam od nje zato što se ona plaši da ne zarazi mene, da se ona ne zarazi, ona je tamo maksimalno zaštićena, ali opet... Ono što ja čujem od nje, gledam koliko se ona bori, koliko je jaka, šta da kažem, treba da se čuvamo, ovo neće da stane to tako, nema opuštanja.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
@foto.nostalgija је поделио/ла објаву

- To je njeno zanimanje i njen poziv, ali teško mi je, brinem se. Viđamo se na 15 metara, nema zagrljaja, nema ljubljenja, nema ništa - rekala je Mira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA