Kad Karleuša zameša u Dioru na bazenu i okrene leđa kameri "trese se" Dubai

Minijaturni kupaći kostim istakao je njene atribute, pa i onaj "najopasniji"

  • 33

Pop zvezda Jelena Karleuša nakon spektakularnog koncerta koji je 21. januara imala u Dubaiju, na ovoj egzotičnoj destinaciji uživa u vrelim danima, dok drugi uživaju u pogledu na nju.

Jelena je na Instagramu objavila snimak kako šetajući pored bazena igra uz muziku, a na sebi ima "Dior" minijaturni kupaći kostim koji je istakao njene atribute, pa i onaj "najopasniji".

Karleuša je okrenula leđa kameri, a kada je zamešala zadnjicom, "zatresla" je Dubai.

Pevačica je objavila i fotografije u pripijenoj beloj haljini koja je u gornjem delu, preko grudi u obliku zvezde, dok dole prati liniju tela, a u pitanju je krecija iz njene kolekcije koju je nedavno najavila.

Podsetimo, Karleuša je nastupila na najvećem plutajućem klubu na svetu, a tamošnji mediji pisali su da Jelena "nije propustila priliku da pokaže zašto je muzička zvezda broj jedan u Istočnoj Evropi".

Kako izgleda kada Jelena zatrese u kupaćem pogledate u videu na početku teksta, a fotografije u njenoj kreaciji, kao i sa koncerta u Dubaiju, možete videti u galeriji u nastavku:

Video: Nije sve sjajno kako izgleda: Pogledajte na šta liče Karleušine noge nakon nastupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA