≫ 

Ovo je muž Svetlane Grubor: Ne voli da se eksponira i ispunjava joj sve što poželi

Venčali su se u manastiru Rajinovac kod Grocke i imaju dva sina

  • 3
Svetlana Grubor Printskrin: Instagram/svetlanagrubor

Voditeljka Svetlana Grubor porodila se u nedelju 23. januara i na svet je donela sina koji je dobio ime Aleksej. Ona i njen suprig Aleksandar Grubor u skladnom braku su već šest godina, ali on vešto izbegava javna pojavljivanja.

Svetlana i Aleksandar venčali su se u manastiru Rajinovac kod Grocke, a potom su upriličili slavlje u jednom beogradskom hotelu.

Voditeljka se prvi put porodila 2016. godine, kada su ona i njen suprug dobila sina Viktora, za kog je rekla da ne može rečima da opiše osećaj koji je imala kada ga je prvi put ugledala.

Svetlana retko deli na društenim mrežama fotografije sa suprugom, uglavnom su to slike sa putovanja na koja odlaze uvek kada im obaveze dozvole. On je pazi kao princezu i ispunjava joj sve želje.

Svetlana se, tokom druge trudnoće zarazila korona virusom dok je bila u šestom mesecu.

- Mnogo sam srećna, pre svega jer sam pobedila koronu. Sama trudnoća mi protiče kako treba, posebno sad posle korone. Moj sin već ima 5 i po godina, dugo smo hteli drugo dete. Ja sam ušla u sedmi mesec, porođaj će biti u januaru. Biće još jedan dečak. Mislila sam da će biti lakše da odaberem ime, ali nije jednostavno izabrati ime za svoje dete - rekla je nedavno za "Premijeru".

Video: Sve ima svoje draži: Mira Lekić morala da bira između svoje i emisije bivšeg muža Mašana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA