≫ 

Ovako izgleda kuća od 650.000 € u kojoj živi Tina Ivanović: Za renoviranje dala 20.000 €

Ispred kuće se nalazi radnja opreme za vodovod, a nije poznato da li je ona u njihovom vlasništvu

  • 14
tina ivanovic Tina Ivanović, Foto: Instagram/tina_ivanovic_official

Pevačica Tina Ivanović sa suprugom Zvezdanom Anđićem, živi u vili u Malom Mokrom Lugu u Beogradu, čija se vrednost procenjuje na oko 650.000 evra.

Ekipa emisije "Paparaco lova" usnimila je iz svih uglova velelpunu kuću pevačice, ispred koje se nalazi radnja opreme za vodovod, a nije poznato da li je ona u njihovom vlasništvu. Naime, u jednom momentu pevačica se i pojavila na terasi kako bi istresla prostirke.

Podsetimo, ona je u jeku pandemije , pre godinu i po dana, odlučila da promeni određene delove nameštaja i ono što joj se ne dopada izbaci iz kuće kako bi mogla da namesti sve po svom ukusu. 

Tina je uspela da uštedi neki novac sa strane zajedno sa suprugom Zvezdanom, te je tako ovo bila idealna prilika da se promeni enterijer koji su do detalja isplanirali.

Kako se šuškalo, renoviranje je Tinu i njenog supruga koštalo više od 20.000 evra.

- Tačno je, renoviram kuću preko leta, odlučili smo se za neke radove koje do sada nismo stizali. O sumi ne pričam - rekla je tada kratko Tina.

Video: Ovako izgleda rodna kuća Mije Borisavljević u Valjevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA