Dirljiva slika iz doma Mihajlovića koja topi srca: Siniša i Arijana uživaju sa unukom

Mihina žena pozirala bez trunke šminke, svi su oduševljeni njenom lepotom.

  • 3

Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživao sa unukom Violante, a sada je njegova supruga, Arijana Mihajlović objavila emotivan trenutak iz njihovog doma.

Ona je na svom Instagram profilu okačila fotografiju na kojoj se vide kako ona, Siniša i njihova unuka uživaju na krevetu. Ovaj prizor raznežio je mnoge, te je objava dobila veliki broj komentara kako zbog male Violante, tako i zbog Arijane koja je oduševila izgledom bez trunke šminke na licu.

"Predivna porodica", "Divni ste", "Izgledaš prelepo bez šminke, skroz si prirodna i opuštena", glasili su neki od komentara.

Violante je ćerka Sinišine mlađe nalsednice Virdžinije, a dobila ju je sa fudbalerom Alesandrom Voljaćijom.

Inače, fudbaler je Mihinu ćerku verio u luksuznoj vili pored bazena. Tim povodom ona je objavio emotivnu poruku i pokazala koliko ga voli.

- Još 21. juna pitao si me da se udam za tebe i od danas DA ljubavi moja, uskoro ćemo biti muž i žena. Danas, sutra i uvek ću te voleti svom snagom svog srca - napisala je Mihina ćerka u opisu fotografije koju je podelila tada, a na kojoj se vidi i luksuzan verenički prsten.

Video: Siniša Mihajlović prvi put video unuku: Nije skidao osmeh sa lica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA