≫ 

Pevač o bolnim životnim trenucima: Pevao sam majci dok je umirala

- To je tako bio bolan i tužan rastanak - rekao je on.

  • 3
Željko Samardžić Foto: Telegraf

Željko Samardžić koji slovi za jednog od najboljiih vokala današnjice otkrio je da je talenat za muziku nasledio od majke.

Oni su imali omiljenu pesmu koju su voleli su da pevaju zajedno, a čak i poslednjih dana maminog života zapevao je i tu scenu nikada neće moći da zaboravi.

- Otac nije imao sluha, a majka mi je prelepo pevala. Kroz njenu pesmu sam naučio sve sevdalinke. "Negde u daljini pogled mi se gubi"... Čak sam je i na jednom koncertu otpevao u njenu čast. To je bila godina kada je ona preminula i to mi je bio moralni zadatak. Bilo mi je teško da pevam, grlo mi se steglo - otkrio je pevač.

On je ispričao da se upravo tom pesmom i rastao od majke, pa ispričao jednu situaciju od koje suze kreću.

- Možda je to čak i pesma sa kojom sam se ja od moje majke rastao. Imala je moždani udar i nije bila svesna. Sećam se kada sam došao u Nikšić da je posetim i držao sam je za ruku i ona mi je rekla "Gospodine, da li biste me prekrili ćebetom". Kada sam joj rekao da sam ja njen Željko nije me prepoznala. Onda sam joj zapevao tu pesmu. Ja sam počeo, a ona je odjednom došla svesti. To je tako bio bolan i tužan rastanak. Uvek to pamtim. Nedugo posle je ona i preminula - završio je Željko, a evo kako on i njegova supruga uživaju u životu.

Video: Željko Samardžić zapevao svoj veliki hit, a onda i deo svoje nove pesme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojcica

    24. januar 2022 | 23:24

    Ovaj covek stalno neke zalopojke priča I kuka, a na državnim jaslama.

  • Leilani

    24. januar 2022 | 23:26

    Strasno pateticno, najintimnije stvari iznositi pred kuntu i pantu bruka i sramota. I to da bi se o nekome pricalo. Svet je postao izopacen, bez osecanja. Postajete zombiji, klonovi, roboti. Ups, pa sigurno ste vakcinisani. To je to. Sad ste patenti, niste vise ljudi.

  • Joj

    24. januar 2022 | 22:51

    Imam to iskustvo sa mojom mamom. Ne daj bože nikon. Strašno. Jbg. Na žalost to je život. Idemo da dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA