≫ 

Maja reklamirala ilegalne kladionice pa priznala: Ne verujte im, sve je prevara

Za taj vid reklame ona je po objavi zarađivala 1.000 evra

  • 1
Maja Marinković evri Foto: Shutterstock, ATA Images

Bivša zadrugarka Maja Marinković objavila je na svom Instagram profilu da su je prevarile osobe koje je reklamirala, a koje su preko njenih lakovernih fanova našle brz i efikasan način zarade.

Naime, Maja je promovisala stranicu, koja zastupa lažne kvote i dojave za nameštene mečeve, što je kažnjivo po zakonu. Za taj vid reklame ona je po objavi zarađivala 1.000 evra.

Maja je redovno snimala kratke video-snimke kojima je pozivala pratioce željne brze zarade da zaprate profil koji se bavi ilegalnim onlajn klađenjem.

- Prevara! Mene su prevarili, ne verujte im. Ja sam ih reklamirala, međutim, ovo je ozbiljna prevara! - napisala je Maja na svom Instagramu.

Podsetimo, kada su svojevremeno Maju pozvali za komentar na ovu temu, tvrdila je da nije bila upućena da je to ilegalan biznis i da se takva ponuda ne odbija.

- Meni je to posao, ja se bavim Instagram reklamiranjem. Uopšte nisam znala da je to ilegalno. Ne ulazim u to, ja samo želim da pomognem ljudima da lako dođu do novca u ovim teškim vremenima, a i ponude kao što je ta se ne odbijaju - rekla je tada Marinkovićeva za Kurir.

Video: Filip Car umalo ostao bez oka: Maja ga ponovo žestoko napala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA