Članovi "Parnog Valjka" otkrili detalje: Evo kada će i gde biti sahranjen Aki Rahimovski

Saopštenje je objavljeno na zvaničnoj stranici grupe "Parni valjak" na Fejsbuku

  • 1

Pevač grupe "Parni Valjak" Aki Rahimovski preminuo je ove subote u 67. godini i njegova iznenadna smrt bila je šok za njegove najbliže ali i vernu publiku.

Sada je na zvaničnoj stranici "Parnog Valjka" otkriven tačan datum kada će pevač biti ispraćen na večni počinak.

Aki je bio neumorni muzičar koji je kroz pet decenija karijere svojim jedinstvenim glasom i neumornom energijom obeležio živote svih generacija. Baš kao što je i ranije objavljeno Aki će biti sahranjen u Zagrebu, a detalje o poslednjem ispraćaju danas su podelili i članovi grupe “Parni Valjak”.

- Poslednji ispraćaj Akija Rahimovskog održaće se u četvrtak, 27. januara u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu porodice i prijatelja. S obzirom na aktualne epidemiološke mere, iz menadžmenta benda “Parni Valjak” mole sve koji su voleli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. januara kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog pozorišta, gde će biti moguće doneti cveće i zapaliti sveće u spomen na ovog jedinstvenog i velikog muzičara. Službena komemoracija održaće se u petak, 28. januara u 11 sati, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, za najuži krug kolega i prijatelja.

Video: IN MEMORIAM: Aleksandar Aki Rahimovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA