≫ 

Drug Filipa Cara "opleo" po Takiju: "On treba da ide na štelovanje mozga"

"Frajer je željan pažnje" - rekao je Bruno

  • 1
Taki Marinković, Maja i Filip Car Printskrin: TV Pink

Radomir Marinković Taki je izneo niz optužbi na račun Filipa Cara. Naime, Taki je javno optužio Filipa da je nasilnik i da je fizički napao njegovu ćerku Maju Marinković.

Nakon što je saznao šta je Taki rekao, za Pink.rs se oglasio Filipov drug Bruno, i osudio Takijev pokušaj da od svoje ćerke napravi žrtvu:

- Taki treba da ide na štelovanje mozga... Treba sa pomogne ćerki da ne radi to što radi, a kad već nije, bolje da ćuti. Frajer je željan pažnje kad priča ovakve priče, a zna šta mu je ćerka radila... Rekao sam već, Maja je kao drug dobra i kao osoba, ali za ljubavnu vezu katastrofa i toga su svi svesni. Ovakvi navodi su samo klasičan potez očajnika... - rekao je Bruno.

Taki je još izneo da je Maja uhvatila Cara na delu sa četiri devojke, i da ju je on tom priliko uradio, Bruna smo zamolili da prokomentariše i to:

- Glupo je i da komentarišem takve gluposti, svi su u rijalitiju videli kako izgledaju njihovi okršaji. Naravno da nije istina, on nju nikada nije udario, toliko - rekao je Bruno vidno ljut što se iznose neistine na račun njegovog druga.

Video: Haos iza kulisa zbog Maje: Nakon svađe u studiju, Janjuš i Taki se potukli, jedva ih razdvojili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA