≫ 

Seka s porodicom uživa na Kopaoniku: Od glave do pete u Dioru, a samo za odelo dala je 7.079€

"Seko, uživajte, zaslužili ste", "Izgledaš kao sa piste, ne smem da zamislim koliko košta sve to na tebi", glasili su neki od komentara

  • 6
Seka Aleksić i  Veljko Piljikić

Seka Aleksić i Veljko Piljikić, sinovi Jovan i Jakov, Foto: Instagram/seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić otputovala je na Kopaonik gde uživa u zimskim čarolijama sa suprugom i sinovima Jakovom i Jovanom.

Naime, Aleksićeva je na društvenoj mreži Instagram podelila nekoliko fotografija napravljenih na stazi ove planinske lepotice, a na kojima se vidi koliko porodično uživaju u snežnim čarolijama.

Ono što nikome nije promaklo jeste Sekin autfit. Ona je bila obučena od glave do pete u Dior, od ski odela do čizama, pa su brojni pratioci u komentarima računali koliko je novca Seka izdvojila kako bi se stilizovala.

"Vi ste srećna porodica, kako se samo svi smejete", "Seko, uživajte, zaslužili ste", "Izgledaš kao sa piste, ne smem da zamislim koliko košta sve to na tebi", glasili su neki od komentara.

Aleksićeva je zaista za kombinaciju izdvojila pozamašnu sumu novca.

Na zvaničnoj stranici poznatog brenda, cena ski odela koje nosi je 7.079 evra, dok čizme koštaju 2.214 evra.

Podsetimo, u domu Seke Aleksić u Pazovi nedavno je upriličeno slavlje povodom drugog rođendana njenog mlađeg sina Jovana. Pevačica je tim povodom podelila delić onoga što je priređeno za slavlje i možglo se videti da je za Jovana pripremljena specijalna torta sa motivima iz crtanog filma "Maša i meda".

Video: Seka Aleksić poklanja svoje haljine maturantkinjama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA