Ceca spakovala kofere i otputovala na Maldive: U ovom luksuzu uživa

Uz snimke iz apartmana Ceca je napisala "Savršen odmor, raj na zemlji".

  • 14

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović otputovala je na Maldive gde uživa u pravom raju.

Naime, Ceca je na svom Instagram profilu podelila snimke iz svog apartmana, koji je smešten na ovom rajskom ostrvu. Na njemu se vide privatni bazen smešten u okviru apartmana, velika spavaća soba koja ima pogled na tirkizni okean.

Uz snimke iz apartmana Ceca je napisala "Savršen odmor, raj na zemlji".

Kako saznajemo, folk zvezdi je u odabiru destinacije pomogla bivša misica Sanja Papić, a na ovu ostrvsku zemlju otputovala sa dečkom Bogdanom i prijateljima.

Podsetimo, Ceca je u nedavnom intervjuu koji je dala za Telegraf Jetset istakla da sanja odmor na Maldivima te da ima veliku želju da baš tamo ode na odmor.

- Za svoju dušu bih otišla na Maldive. Nadam se da ću otputovati tamo, baš sam nedavno rekla "Bože što bih volela da sam sad na nekim Maldivima".Ja sam uvek za neku idilu pored mora, nisam tip koji preferira planinu. Kada maštam o čarobnom odmoru uvek je to nešto pored mora, gde je toplo i gde je uvek leto - rekla je Ceca za Telegraf Jet set.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA