≫ 

Saša Popović ispunio obećanje koje je dao Krstinji - evo koliko je iskeširao za operaciju

Saša je još tokom takmičenja predložio Krstinji da skine višak kilograma, a kao motivaciju obećao joj je plaćanje operacije

  • 0
Saša Popović Krstinja Todorović Foto: Marko Jovanović, Instagram/krstinja_official

Zvezda "Granda", Krstinja Todorović podvrgla se operaciji skidanje kože nakon što je drastično smršala. Čitav zahtav finansirao je Saša Popović a za to je izdvojio 6.000 evra.

Popović je još tokom takmičenja predložio Krstinji da skine višak kilograma, a kao motivaciju obećao joj je plaćanje operacije. Ona je u tom periodu imala 160 kilograma, anakon toga je skinula čak 88.

Danas je bila na operaciji skidašnja viška kože, a kako Kurir piše, Popović je za ovu intervenciju iskeširao 6.000 evra, budući da se rade leđa i stomak.

- Operacija traje oko dva i po sata. Oporavak je mesec dana i u tom periodu moraće da nosi pojas - rekao je izvor za gorenavedeni portal.

- Nakon što sam odgledala emisiju u prvom krugu, sačekao me je ozbiljan razgovor s Marijom. Rekla mi je da moraju neke stvari da se reše da bih uspela i tad sam se odlučila za intervenciju. Šou-biznis je takav da će se pojaviti neko ko izgleda lepše od mene, a ne peva bolje i proći će, a ja ću ispasti. Kada dođete u tu fazu da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, znate da je to bolest. U početku mi je bilo jako teško, ali nakon nekoliko dana, sada meseci, sve to se zaboravilo. Borba sa samom sobom bila je najteža i s ponosom mogu da kažem da je sada sve iza mene. Da mogu da vratim vreme, opet bih sve isto uradila - pričala je Krstinja nedavno.

Video: Saša Popović uhvaćen u besnoj mašini u Opatiji: Svi se okreću za autom od 150.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA