≫ 

Reper ostaje iza rešetaka: Numeru produžen pritvor zbog sumnje da bi mogao da ponovi nasilje

On je uhapšen početkom januara ove godine

  • 3
Uroš Radivojević Numero Printskrin: Youtube/HAZZE

Prvi osnovni sudu u Beogradu produžio je danas 25.1. pritvor za još 30 dana reperu Urošu Radivojeviću (28) poznatijem kao Numero, koji je juče optužen zbog nasilja nad bivšom vanbračnom partnerkom L.C.

- Sud mu je na predlog tužilaštva produžio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo - rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

On je uhapšen početkom januara ove godine.

Optužnim predlogom koji je juče podnet sudu, tužilaštvo je zatražilo da sud Radivojevića osudi na kaznu od godinu i po dana zatvora zbog krivičnog dela nasilje u porodici, kao i da mu izrekne meru bezbednosti zabrane prilaženja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od tri godine.

Tužilaštvo je takođe ukazalo da je istražujući ovaj slučaj došlo do saznanja da je on izvršio krivična dela u odnosu na još dve ženske osobe na osnovu čega je formIran poseban predmet protiv njega.

Radivojević se optužnim predlogom tereti da je krivično delo izvršio tokom 2020. i 2021. godine zaključno sa 22. oktobrom 2021. godine, tako što je u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad bivšom vanbracnom partnerkom L.C. (u kom periodu su živeli u zajedničkom domaćinstvu).

Devojka nasilje nije prijavljivala iz straha i jer je, kako navodi tužilaštvo, okrivljeni stalno emotivno manipulisao njom dok su živeli zajedno.

Tužilaštvo apeluje da eventualno i druge njegove žrtve prijave nasilje, što će učiniti direktno u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u ulici Katanićevoj 15 ili elektronskim putem na mail: tuzilastvo@prvo.os.jt.rs

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    25. januar 2022 | 16:56

    U srbiji ako te neka zena prijavi za bilo sta ....bez istrage..bez svedoka....bez dokaza ides u zatvor.....ima li igde ovakve nedemokratije....inace javni podaci pokazuju da je preko pedeset posto prijava zena za nasilje ..LAZ...to znaju svi advokati neznam zasto se to javno ne govori....

  • Dodji

    25. januar 2022 | 19:18

    Strasno sta rade decku.. dokaza nema,ali verujte meni i mojoj sestri na rec,da me maltretirao pre godinu dana.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA