Jana prvi put u emisiji nakon porodične tragedije: Prisetila se pokojnog sestrića, jedva je govorila

Bane je preminuo sredinom novembra 2021. godine, a tada je pevačica objavila tužnu poruku na svom Instagram profilu

  • 3
Jana Todorović Jana Todorović Foto: ATA Images

Pevačica Jana Todorović prošle godine je doživela porodičnu tragediju kada je iznenada preminuo njen sestrić Bane, što je teška srca tada objavila na društvenim mrežama.

Ona je sada gostovala u emisiji Amidži Šou, a tom prilikom se prisetila ovog nemilog događaja.

- To je bio najteži trenutak u mom životu. Ja moram dalje... Tragična vest me je zatekla u Americi, prekinula sam turneju. On će biti u našim srcima za ceo život - rekla je ona i dodala:

- Pitali su me prijatelji kako izdržavam da pevam. Ja sam rekla jedan blok pevam, jedan blok plačem. I moja sestra je rekla da je on najviše voleo kad ja pevam.

Podsetimo, Bane je preminuo sredinom novembra 2021. godine kada je pevačica objavila tužnu poruku na svom Instagram profilu.

Jana ima rođenu sestru i brata. Sa sestrom je uvek bila bliska, a njen sin Branko, često je pomagao Jani oko organizacije nastupa i sve što joj je bilo potrebno vezano za posao, a koliko je pevačica bila vezana za njega, govori i podatak da mu je, kada se oženio, otvorila butik u jednom tržnom centru u Beogradu, što je bio njen svadbeni poklon Branku.

Inače, Jana je i ranije govorila kako je izuzetno vezana za svoju porodicu, kao i da im je zahvalna na podršci koju su joj pružali tokom života.

Video: Jana otkrila koja koleginica može da joj parira po veličini grudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasar

    25. januar 2022 | 23:06

    Nisam znao da je i ona sponzoruša. Mislim svako ima pravo izbora Bože moj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA