Miljana Kulić krila trudnoću i izgubila bebu? Snimljena u bolnici, pridržavaju je dok hoda

Miljana je poslednjih nedelja u vezi sa izvesnim Nenadom, a pričalo se i da se udala, što se ispostavilo da nije tako

  • 1
Miljana Kulić Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić navodno je izgubila bebu, a trudnoću je navodno krila od svih.

Ekipa emisije "Paparaco Lov" snimila je Kulićevu kako ulazi u jednu bolnicu u srpskoj prestonici, a jedan nepoznati mušarac, možda i  iz obezbeđenja, pridržavao ju je dok je ulazila u ustanovu.

Miljana, koja je iz Zadruge diskvalifikovana zbog fizičkog nasrtaja na nekadašnjeg momka Lazara Čolića Zolu, poslednjih nedelja u vezi je sa izvesnim Nenadom, a pričalo se i da se udala, što se ispostavilo da nije tako.

Podsetimo, Miljana iz kratke veze sa Ivanom Marinkovićem u rijalitiju "Parovi" ima sina Željka. O njene tri kiretaže se pisalo i pričalo, što je sama potvrdila u više navrata.

- Biću bolje, svakog čuda tri dana dosta. Dva i po minuta su me reanimirali, moja porodica to nije videla, potresena sam i psihički loše, inače ne znam šta bih rekla. Četiri puposlednjih nedelja u vezi je sa izvesnim Nenadom, a pričalo se i da se udala, što se ispostavilo da nije tako.ta su me uboli, meni su bile modre ruke - rekla je ranije Miljana u rijalitiju.

- Hvala puno lekarima. Dva minuta nisam disala od prevelikog stresa, ostala sam bez daha, nisam davala znake života. Bog me još jednom pogledao, dao mi šansu da krenem ispočetka, da shvatim da sam majka, da ne treba da se ponižavam ni za kakve pare - ispričala je Kulićeva nakon što se vratila sa jedne kiretaže.

Video: Miljana Kulić pere sudove: Počela da radi u kafani, bolje joj je od Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA