Dekolte Ane Korać samo što ne "eksplodira": "Zaustavi se, ženo, preterala si, pući će haljina"

Ana je ponosno pokazivala bujno poprsje, a mnogi su bili iznenađeni njenim izgledom

  • 2

Starleta  Ana Korać u emisiji "Amidži šou", koja se emitovala sinoć, 25. januara, pojavila u uskoj žutoj svetlucavoj haljini, a njene ogromne grudi bile su u prvom planu.

Ana je ponosno pokazivala bujno poprsje, a mnogi su bili iznenađeni njenim izgledom.

Koraćeva je u odnosu na prvo pojavljivanje i to u prvoj sezoni rijaliti šou programa Zadruga neprepoznatljiva, jer se podvrgla brojnim estetskim zahvatima, pa je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

"Preterala si, mnogo si lepša bila prirodno", "Ne ličiš na sebe", "Kao plastična lutka si", "Meni si prelepa, svako ima svoj ukus", "Meni je ovo nečuveno, da neko toliko sebe želi da promeni", "Zustavi se ženo, prsnuće ti iz te haljine", "Preterala si!", neki su od komentara.

Koraćeva je do sada operisala grudi, za koje je iskeširala 3.500 evra, nos je operisala više puta, što ju je koštalo 7.000 evra, a u usne je stavljala hijaluron , što je platila 250 evra, korigovala je i jagodice  i za to odvojila 200 evra. Mačije oči je platila 800 evra, a operisala je i zadnjicu u Turskoj i za to iskeširala 5.000 evra, te je ukupno za korekcije izdvojila 23.750 evra.

Inače, osim izgledom starleta je u emisiji privukla pažnju i tvrdnjama da je skupocene automobile dobila od dečka automobilima koje je dobila, a za koje se priča da ih iznajmljuje i da nisu u njenom vlasništvu.

- Kod mene svašta nešto i ništa, ali uvek neki haos. Dobila sam od dečka na poklon, ne znam šta je problem, dobijam užasne komentare na to. Nisam toliko bogata da bih iznajmljivala svaki put auto za slikanje. Dobijala sam i ranije, prodam automobil, šta će mi toliki automobili. Prethodni poklon sam prodala. Uvek sam na meti hejtera, šta god da uradim. Volim sve da uklopim, vidiš kako sam cakana - rekla je Ana.

Video: Ani stigli novi pokloni: Sve pršti od dijamanata, a cena jednog asesoara je više od 100.000€

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    26. januar 2022 | 19:55

    Njoj ce mozak puknuti lako je haljinu kupiti i obuci ali mozak nikad .

  • Goyko sisa

    27. januar 2022 | 04:04

    Cek a ko je ova , da joj se tako sijaju sve plastike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA