≫ 

Darko je smršao 109 kilograma: Nekada je jeo "sve pred sobom", a ovo je njegov jelovnik sada

- Ustajao sam iz kreveta da bih pio sok i jeo slatkiše. Čak sam stavljao čokoladu pored kreveta da imam da pojedem kada se probudim usred noći - pričao je ranije Lazić

  • 4
Darko Lazić Foto: Nikola Tomić

Folker Darko Lazić podvrgao se operaciji želuca kako bi skinuo višak kilograma, a kako je ispričao, uz pomoć intervencije i posebnog režima ishrane uspeo da smrša 109 kilograma.

- Išao sam na operaciju želuca pre godinu dana i izgubio sam 109 kilograma. Mogu da jedem bukvalno sve što poželim i što mi padne na pamet, ali u jako maloj količini. Pojedem kao beba, ali jedem više puta na dan. Kad odem u restoran naručujem kao ranije. Volim da bude šareno, jer mi je lepo za oči i onda stanem i kažem: "Jedite oči" - rekao je Darko.

Darku je voditeljka u emsiji "Zvezde Grdansa Specijal" udelila kompliment na račun trenutnog izgleda, a on se oduševio.

- Evo i ja da doživim da mi neko kaže da sam zgodan, ceo život sam bio buca - rekao je Lazić, koji je pre operacije želuca imao 169 kilograma.

- Volim da jedem i nemam granice. Ljudi se krste kada vide koliko mogu da pojedem, U Meku sam jeo po dva big meka, tri, četiri čizburgera, pomfrit, koka-kolu i obavezno nešto slatko. Ustajao sam iz kreveta da bih pio sok i jeo slatkiše. Čak sam stavljao čokoladu pored kreveta da imam da pojedem kada se probudim usred noći. Bilo je jezivo - ispričao je jednom prilikom.

- Nisam se odrekao ni slatkiša, ni sokova, ni grickalica, samo količinski manje mogu da pojedem. Jedem, a mršavim. Pa šta ćete bolje od toga! - objasnio je tada.

Ovo je Darkov jelovnik tokom jednog dana sada:

Doručak: 2 jaja na oko, slaninica i dvopek

Ručak: Parče belog mesa i zelena salta

Večera: Tuna salata

Video: Darko Lazić sam sebe odjednom opekao elektrošokerom: Devojka se zgranula a njena reakcija je hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    26. januar 2022 | 21:07

    Smršao jer je smanjio želudac i jer je svojim pijanstvom izazvao saobraćajnu nesreću, nije izgubio te kilograme ni vežbanjem ni dijetom

  • Tiki

    26. januar 2022 | 16:01

    Vuk dlaku menja al ćud , teško.

  • Cccc

    27. januar 2022 | 01:12

    Imao je 169 kila, smrsao 109, sta sad kao ima 60 kila?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA