≫ 

"Rodbina je htela da mi preotme zemljište na Vračaru koje sam nasledio, govorili su teta Mari da sam robijaš"

Golubović je ispričao da je zemljište koje pripada njegovoj rodbini i njemu, prisvojio za sebe

  • 7
Kristijan Golubović Zadruga 4, Finale

Kristijan Golubović Foto: Nikola Tomić

Bivši robijaš Kristijan Golubović i njegova devojka Kristina Spalević planiraju da se skuće na Vračaru, gde je nasledio plac.

Naime, on je sada otkrio za Republika.rs jezive detalje o ženi koja mu je ostavila plac.

Golubović je ispričao da je zemljište koje pripada njegovoj rodbini i njemu, prisvojio za sebe, jer se oni dugi niz godina nisu pojavljivali, niti plaćali dažbine.

Naime, kako je Kristijan otkrio, zemljište je pripadalo izvesnoj teta Mari, koja je na njega gledala kao na svog drugog sina, a pre nego što je skončala svoj život, zavetovala je Golubovića da će mu ostaviti zemljište, a da je na njemu da zbrine njenog sina, što je on odlučio i da ispuni.

- Zemljište je pripadalo teta Mari pokojnoj, koja je mene mnogo volela, gledala me je kao sina, a ja sam isto nju mnogo voleo i uvek sam provodio vreme sa njom kad god sam mogao. Ona je pre nego što je umrla rekla da će meni ostaviti zemljište, da ja sa tim mogu da uradim šta hoću, ali da joj obećam da ću njenog sina da zbrinem, što ću i uraditi - ispričao je Kristijan.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste da se kod zemljišta, pored Kristijana pominje da su vlasnici i ostala rodbina, koja je, kako on tvrdi, pokušala da preotme njegovu zaostavštinu, tako što su sve vreme pokušavali da obgrlate teta Maru.

- Oni su hteli da mi preotmu zemljište, govorili su teta Mari da sam ja robijaš, da se nikada neću vratiti, da to ostavi njima, da će se oni brinuti o njoj. A oni su zapravo hteli da tu izgrade veliku zgradu, da prodaju stanove, da se obogate, a nju posle da šutnu napolje, hteli su kao, obećavali su joj da će joj dati jedan stančić, klošari. Ona je mene mnogo volela, kažem, gledala me je kao svog drugog sina.

Kristijan je ispričao i stravičnu priču, koja je mogla da ima tragičan kraj, a to je da su čak i pokušali da zauvek ućutkaju teta Maru, pa su želeli da je ubiju.

- Ona je to pričala kada se to desilo, rekla je da je videla neke senke da se pomeraju. Ona nije trošila struju i jedne noći je u palila sveću i videla je da je neko tu sveću stavio na drvete stepenice, koje su zapalile deo te kuće, uhvatilo je krov, ona je mogla da se uguši te noći. Srećom, ja sam bio na krstu sa društvom i odmah smo otrčali da vidimo šta se desilo, pa nam je posle pričala sve to - rekao je Golubović za pomenuti portal.

Video: Kristijan Golubović otkrio:Otvaram kafić i pokrećem svoj rijaliti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    26. januar 2022 | 22:45

    Znaci oteo nekoj babi zemlju?

  • Ja

    26. januar 2022 | 22:56

    Jadan taj njen sin. Ovaj će mu oteti sve. Kakvi baba ostavila. Ta zena sa vračara nije Kristijanu ništa. Njegov fan.

  • Lela

    26. januar 2022 | 23:17

    Robijas na prevaru i pritisak ,pretnju uzeo nekretninuSto ne kaze gde ce smestiti baba Marinog sina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA