≫ 

Elena Kitić završila na infuziji: Zabrinula fanove, pa objasnila kako se oseća

- Samo imunitet ovih dana - napisala je ona

  • 2
Elena Kitić

Foto: Instagram/elenakitic

Pevačica Elena Kitić, ćerka folk pevača Mileta Kitića, retko deli trenutke iz privatnog života na društvenim mrežama a ovaj put je napravila presedan.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi kako prima infuziju, što je zabrinulo njene brojne fanove. Elena je uz sliku stavila i objašnjenje.

- Samo imunitet ovih dana, a uz infuziju dobijete i mladog Džastina Timberlejka - napisala je pevačica koja se očigledno slabo osećala pa je poželela da svoj imunitet podigne dozom vitamina.

Mile Kitić je nedavno otkrio šta misli o Eleninoj pevačkoj karijeri i otkrio je zbog čega se ne pojavljuje često u medijima.

- Ako nemam nekog povoda, ne dolazim mnogo da se ne izližem. Zadnjih godina, ako snimi nešto dobro dođem u neku dobru emisiju da se promovišem. Moja supruga Marta je to prekinula još zadnjih desetak godina. Elena je tek počela i malo je drugačija, ne želi da se eksponira, ali moraće - rekao je Mile.

- Mislim da dobro pliva, imala je sjajnih pesma sa Bubom i Jalom, sa Rastom isto, to se njoj sviđa i mi je podržavamo - dodao je tad pevač za "Premijeru".

Video: Ovo će izazvati zemljotres i napolju i unutra: Fran se izlanuo i priznao da je u vezi s Elenom Kitić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA