Tri godine nakon Šabanove smrti, njegova udovica Goca skoro svakog dana radi istu stvar

- Šaban je i dalje njena životna ljubav i kada priča o njemu uvek priča u sadašnjem vremenu, jednostavno se ne miri sa tim da je sama - rekao je izvor

  • 1
Gordana Goca i Šaban Šaulić Foto: ATA Images, A. Nalbantjan

Prošlo je tri godine od smrti pevača Šabana Šaulića, porodica se drži na okupu, a njegova udovica Gordana Šaulić i dalje ne može da se pomiri sa gubitkom.

- Goci je jako teško, nikad se neće navići i prihvatiti činjenicu da njenog Šabana više nema. Ona skoro svaki dan posećuje njegov grob, priča sa njim i stalno ga sanja. Kao da su nastavili da budu zajedno na neki drugi način - reka je Gocina drugarica.

- Ona ga oseća i zna da je tu pored nje. Nama se to ne sviđa, kažemo joj da je u depresiji, često je zamišljena i tužna. Njena deca daju sve od sebe da je trgnu, stalno su kod nje i velika su joj podrška, da nema njih ne znam šta bi bilo sa njom.

Ističe i da ona sve krije od dece i pravi se da joj je dobro.

- Ne želi njih da sekira, krije da je često na groblju, ne želi da ih opterećuje i podseća da im otac nije živ. Šaban je i dalje njena životna ljubav i kada priča o njemu uvek priča u sadašnjem vremenu, jednostavno se ne miri sa tim da je sama - rekao je izvor za Svet.

- Ne želi da se pojavljuje u javnosti, slabo se i druži, mir pronalazi u njihovom domu koji je pun Šabanovih slika. Radost joj pričinjavaju jedino deca, zbog kojih i gura dalje. Ja takvu ljubav još nisam videla - zaključila je njena prijateljica.

Video: Pogledajte prvi ples Šabanovog unuka i turudne Aleksandre uz Brenin hit koji je otpevala teka Ilda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA