Potresna ispovest pevačice o borbi za potomstvo: "Obraćam se svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici"

- Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna - rekla je ranije Danijela

  • 1
Danijela Martinović

Printskrin: Youtube/Hrvatska radiotelevizija

Nakon raskida Danijele Martinović i Petra Graša, koji je sada čeka dete sa 15 godina mlađom Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića, mnogi su se prisetili intimnog intervjua koji je umetnica dala za hrvatske medije, a koji i dan danas potresa sve žene koje se bore za potomstvo.

Danijela je s Grašom provela 24 godine i nikad nije krila da se nada da će zajedno dobiti potomstvo, što se, ipak, nije dogodilo. Kako je ona jednom istakla, nije joj lako ni to što se mediji, budući da je ona javna ličnost, bave ovom temom.

- Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici - rekla je ona ranije.

- Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine - rekla je Danijela pre nekoliko godina za Jutarnji.

Podsetimo, Danijela je nedavno govorila kako se oseća nakon raskida tako duge veze.

- Vrlo neobično iskustvo, učim da letim. "Sloboda" je reč koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi verna - rekla je Danijela tada za IN Magazin i dodala:

- Kako bi rekao Džiboni: "U svemu sada mogu naći nešto lepo i reći "živote, dobar ti dan'''. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe.

Video: Ksenija Bujišić: Majčinstvo me je promenilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    27. januar 2022 | 12:54

    Uzivaj u zivotu i srecno,taj koji je bio pored tebe nije te vredan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA