≫ 

Vericu Rakočević (74) napali zbog fotke u miniću, ona zgrožena: Ogorčena sam, to je primitivno

- Imati dobre noge i lepo telo u 70 godina jeste privilegija ali je najmanje važno to prikazivati - rekla je kreatorka

  • 18
Revije Verica Rakočević, Foto: ATA Images

Modna kreatorka Verica Rakočević (74) fotografijom na kojoj pozira u mini suknji, izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Naime, Verica je pozirala u miniću, zbog čega se našla na meti prozivki da je ona "žena u godinama" i da ne treba da "glumi devojku i da se takmiči sa devojkama".

Pored negativnih komentara, bilo je i onih koji su podržali kreatorku i uputili joj pregršt najlepših komplimenata. Povodom "sporne" fotografije oglasila se i Rakočevićeva koja je stavila do znanja da bi svi trebalo da se oblači onako kako se osećaju.

- Vrlo sam svesna svojih godina i trudim se da ih nosim u skladu sa energijom koju imam. Uopšte ne pripadam onoj kategoriji žena koja će se takmičiti sa mlađima, to mi je primitivno. Ogorčena sam na činjenicu da žena kada napuni 35, 40 godina mora da nosi kratku kosu, haljine duge do zemlje, ne sme da joj se vidi nijedan delić tela. To je glupost, treba da se oblačite onako kako se osećate - rekla je Verica.

- Pametna glava je bitna. Nekada mi je smešno kada se dovodi u pitanje kada neko ko ima više godina mora nekako da se oblači. Niko meni ništa ne diktira, ja se oblačim kako ja želim, udala sam se za osobu koju želim. Način života, genetika, raspoloženje, to najviše utiče na lepotu - dodala je ona.

- Mi svoju sreću prenosimo na druge. Imati dobre noge i lepo telo u 70 godina jeste privilegija ali je najmanje važno to prikazivati - rekla je kreatorka za Kurir.

Video: Neka se žena razvede sto puta, rodi 8 dece različitim muškarcima, ali neka voli sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borka

    27. januar 2022 | 14:38

    Gospođa se oblači onako kako se oseća. Svaka čast.

  • Nena

    27. januar 2022 | 14:55

    Ne znam sto je sramota pokazivati noge,to je deo tela kao ruke,lice...a pride muskarci u tim godimana nose sorceve....

  • Marina

    27. januar 2022 | 14:39

    Divni ste. Ja sam mlada dvadesetak godina i želim i u sedamdesetih da izgledam kao gospodja Rakočević. Sveden stil i dobre noge. Dobitna kombinacija. Mogu samo da vam zavide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA