Anabela proslavila rođendan: Okupila najbliže, a od zeta Marka ni traga ni glasa

Pevačica je okupila svoje najmilije, pored porodice i nekoliko prijatelja, a Luna joj je emotivnom porukom i snimkom sa slavlja javno čestitala rođendan

  • 43

Pevačica Anabela Atijas juče, 26. januara, proslavila je 47. rođendan, na proslavi okupila je najbliže, a jedan detalj zapao je svima za oko.

Anabeline ćerke, Luna i Nina Đogani, kao i Blankica Atijas, uživale su sa mamom na njen bitan dan, a tu je bio i pevačicin partner Andrej Atijas.

Pevačica je okupila svoje najmilije, pored porodice i nekoliko prijatelja, a Luna joj je emotivnom porukom i snimkom sa slavlja javno čestitala rođendan.

- Srećan, rođendan majko moja, želim ti zdravlje, sreću i puno ljubavi! Neka ti ova godina bude još lepša od prošle, i ne skidaj osmeh sa lica! Voli te tvoja ćerka - napisala je Đoganijeva.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste da na snimcima nema Luninog muža Marka Miljkovića, a poznato je da zet i tašta nisu u dobrim odnosima.

Marko ili nije bio na Anabelinom rođendanskom slavlju ili se "krio" iza kamere, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Pevačica u prirodnom izdanju: Anabela pokazala lice bez trunke šminke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    27. januar 2022 | 17:13

    Ko jos cita o ovom hodajucem zlom? Bezobrazna,nekulturna...A,zasto zeta nema...ostalo mu malo obraza 😉😉😉

  • Sanela

    27. januar 2022 | 20:05

    Polusvet.

  • xxx

    27. januar 2022 | 18:24

    Joooj muka mi je od ovih sto glume srecu na mrezama a nigde ni sloge ni srece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA