≫ 

"Begaj tata, dosadno im je gore bez tebe": Emotivan govor Akijeve ćerke rasplakao sve na sahrani

- Jednom prilikom si rekao da je lako biti visok, ali teško biti velik, velik čovek - rekla je skrhana Dina

  • 0
Aki Rahimovski Foto: ATA Images

Pevač Aki Rahimovski ispraćen je na večni počinak na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu porodice i prijatelja.

Najbliži su se kupili kako bi se poslednji put oprostili od legendarnog pevača, a emotivni govor Akijeve kćeri Dine dirnuo je mnoge do suza.

- Jednom prilikom si rekao da je lako biti visok, ali teško biti velik, velik čovek - rekla je skrhana Dina, prenosi Index.hr.

- Hvala ti tata što si me naučio kako je čovek samo malen pod zvezdama. Ajde begaj, tako si mi govorio, begaj kćeri. Begaj tata, jer im je dosadno gore bez tebe. I samo da znaš, samo ti, tata, i niko kao ti. Volim te tata - rekla je.

U Aleji velikana zagrebačkog groblja Mirogoj danas se od Akija Rahimovskog opraštaju neutešni članovi porodice, najbliži prijatelji i kolege.

Među njima su Husein Hasanefendić Hus, Marijan Brkić, Zlatan Stipišić Gibonni, Dino Jelusić, Kristina Tina Kresnik i brojni drugi.

Video: IN MEMORIAM: Aleksandar Aki Rahimovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA