≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trudna Zvezda Granda o vezi sa 15 godina starijim kolegom: On ima troje dece, samo starijeg sina sam upoznala

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako joj ranije nije bila praksa da ima starije momke, srce je presudilo, a ljubav ne bira

  • 12
Tamara Selimović i Emir Habibović

Printskrin: Instagram/emirhabibović

Zvezda Granda Tamara Selimović čeka svoje prvo dete sa 15 godina starijim pevačem Emirom Habibovićem.

Naime, ona je sada progovorila o detaljima njihove veze i otkrila kako su njeni najbliži reagovali na razliku u godinama.

- Javnost intrigira moja veza sa Emirom zbog godina? Šta je on od mene stariji 20-30 godina? Ne razumem! Smatram da je neka maksimalna mera tu do 10-15 godina, kada se već o godinama radi. Skroz je u redu ako se dvoje ljudi nađu i energije im se poklope - rekla je Selimovićeva i otkrila kako je počela njihova ljubavna priča:

- Emir i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja u Šapcu i tako smo počeli da komuniciramo. Posle nekog perioda kada smo se dovoljno upoznali stupili smo u vezu. Iskreno samo sam osetila tu njegovu dobrotu, duhovit je i uvek mi je bilo lepo u njegovom prisustvu. Ne mogu vam objasniti taj osećaj, to traje i sigurna sam da će trajati.

S obzirom na to da je njihova veza ozbiljna, došlo je i do upoznavanja porodica. U prvi mah, njeni nisu prihvatili budućeg zeta, ali je vreme pokazalo da su stvoreni jedno za drugo.

- Upoznao je moje roditelje, na početku nije bilo sve kako treba, ali sve ono što sam ja pričala njima Emir je vremenom sam i potvrdio. I sada je naravno, sve u najboljem redu.

Iako joj ranije nije bila praksa da ima starije momke, srce je presudilo, a ljubav ne bira.

- Znate kako, nikada nisam razmišljala da li ću imati mlađeg ili starijeg momka. U životu srce odlučuje i neka realnost.

S obzirom na to da Habibović sa prethodnim partnerkama ima decu, Tamara kaže da je neke od njih imala priliku i da upozna.

- Emir ima troje dece, starijeg sina sam upoznala i sve je u najboljem redu - kazala je Selimovićeva i otkrila da li je upoznala Emirove bivše i da li se pribojava da bi u nekom momentu mogla da doživi istu sudbinu kao i one.

- Ovo moram da prokomentarišem na svoj način zato što svako u životu ima neku ružnu prošlost. Emir je od starta bio iskren prema meni i dokazao sve svojim delima, tako da zaslužuje, kada su njegova deca u pitanju da ću ja biti uz njega sto posto. Što se tiče straha, do sada se nikada nije javio niti će se to desiti - rekla je ona za 24sedam.

Video: Saša Popović održao obećanje, sve platio: Kristina na operaciji skidanja viška kože

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA